koma...

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
MarkoAna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2015 11:04 pm

koma...

Post od MarkoAna »

cao svima,molim za neko misljenje da li je neko imao iskustva ili bar cuo ovako nesto... jako dobar prijatelj je u komi vec 4 dana. Imao je mozdani... Na respiratoru je,doktori daju jako losu prognozu,kazu da je mozdano mrtav mozda negde u dubini mozga postoji nesto... ima neki hemoragijski sindrom dosta krvari ali ne znaju sta... trose mu se trombociti tako da ne mogu ni da ga operisu. koliko sam ukapirala1,3 i ce4tvrta komora su mu pune krvi. srce mu radi kao normalno,pritisak varira npr.danas je imao 160 sa 100,puls 80 a yztim 70 sa 50 i puls 55. jako lose stanje,ali otkud znam mozda neko cudo moze da se dogodi. ima 37 godina. inace,u bolnicu je primljen zbog visokog pritiska nakon cega su mu otkazali bubrezi,krenuo je na dijalizu. otkrili mu sepsu i hepatitis b. imao je jednu samo kriticnu situaciju i kao sve je bilo ok,krenulo je na bolje,poceo je da se oporavlja...mada se on sve vreme dobro osecao,cak su ga i odmah nakon par dana sa intezivne nege prebacili na odeljenje. da bi u nedelju imao neuroloski napad,i polako padao u komu. ne znam koliko ce mu lekari dati vremena da ne iskljuce aparat,da li uopste postoji sansa za bilo kakav napredak. jasno mi je da ce biti u najboljem slucaju kao biljka,ali polako mozda moze da napreduje na neki nacin... da se uradi neka operacija ili bilo sta.. hvala unapred... pozdrav
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: koma...

Post od aaaca »

Ако крвари у мозак и не могу то да зауставе, нема му помоћи, бар не од људи.
Odgovori