Kod moje supruge je utvrdjeno ostecenje miokarda (beli oziljci na ultrazvucnom pregledu srca). Na Torlaku je identifikovano da ima infekciju virusom Koksaki B grupe. Moram da napomenem sledece sipmtome: stalno prisutna povisena temperatura od 37.1 do 37,4. Zbog ostecenja srcanog misica veoma brzo zamaranje pri najmanjem radu. Sve ovo traje vise od godinu i po dana, i niko ne zna konkretno da nam kaze kako do izlecenja. Krvna slika uvek u redu (svi parametri u granicama), nema nista na plucima, negativna na hepatitis i toxoplasmozu, ...
Rezultati sa torlaka od pre par dana:
Koksaki B:
- CB1: <1/16
- CB2: <1/16
- CB3: 1/64 (valjda, nesto je nazvrljano)
- CB4: 1/256
- CB5: <1/16
Trenutno nemam dokumentaciju kod sebe, pa ne mogu da pruzim vise podataka. Ako neko moze da pruzi neku informaciju o koksaki visrusu, kao i o konkretnim simtomima i rezultatima koje sam naveo, bio bih iskreno zahvalan. Zaista ne zanmo sta vise da radimo i gde da idemo.
Unapred zahvalan
Zile
Koksaki Virus
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jan 15, 2005 11:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
OK, pretrazio sam forum, i zaista ima dosta informacija. Interesuje me:
- da li neko zna da mi objasni sta koji od podtipova B1-B5 napada u organizmu
- da lineko moze da prokomentarise vrednosti titra navedene u prvoj poruci (i koje su referentne vrednosti)
- Preporuka kome se obratiti, s' obzirom da dobijam protivrecne odgovore od lekara koje posecijemo, tj. koga smatrate strucnjakom za oblast koksaki virusa.
- da li znate neku WWW adresu gde se mogu naci detaljne informacije o koksaki virusu.
Pozdrav
Zile
- da li neko zna da mi objasni sta koji od podtipova B1-B5 napada u organizmu
- da lineko moze da prokomentarise vrednosti titra navedene u prvoj poruci (i koje su referentne vrednosti)
- Preporuka kome se obratiti, s' obzirom da dobijam protivrecne odgovore od lekara koje posecijemo, tj. koga smatrate strucnjakom za oblast koksaki virusa.
- da li znate neku WWW adresu gde se mogu naci detaljne informacije o koksaki virusu.
Pozdrav
Zile
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 03, 2005 2:46 pm
evo , meni su upravo radili ultrazvuk srca i oštećena mi je maramica, a imam neki virus, pa sumljaju na koksaki.
ne buh dalje zamarala svijom bolešću, imam samo jedno pitanje za dr Alwksandra-da li sko se ispostavida zaista imam koksaki, lečenje ide u bolnici ili je kućno?
molim vas odgovorite mi što pre jer zaista ne mogu više da čekam.
ne buh dalje zamarala svijom bolešću, imam samo jedno pitanje za dr Alwksandra-da li sko se ispostavida zaista imam koksaki, lečenje ide u bolnici ili je kućno?
molim vas odgovorite mi što pre jer zaista ne mogu više da čekam.
imam 21 godinu, jedan objavljeni roman, studiram Defektološki faks, hobiji-pisanje, čitanje, slikanje, sviranje flaute
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Nema lecenja, samo mirovanje, pozitivan stav i polivitaminska terapija. Prolazi sam od sebe za par meseci. Stvarno je mnogo pisano o koksakiju na ovom forumu. Imas podforum KOKSAKI, Anksioznost posle virusa... Puno je korisnih informacija za vreme trajanja virusa, kao i posle...
Cogito ergo doleo....
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 6:15 pm