koksaki

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mrva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 12, 2005 12:10 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

koksaki

Post od mrva »

Ultra zvuk mi je radjen i imam priraslice kao i ostecenje srcanog misica (myocarditis virosa) u pitanju je komora. Prestala sam da pusim jos na samom pocetku ispitivanja!! Ali mi nikako nije jasno kako to da nemam neke vece smetnje s obzirom na ove rezultate. Da li je u pitanju to sto sam mlada (23 god) ??? Aritmije su mi otkrivene pri merenju pritiska inace ko zna kad bih otkrila.
jelenans
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 09, 2005 3:47 pm

Post od jelenans »

cao,
pa evo da te "obradujem" i meni su pocele sa 23:-))))
Takodje neke velike simptome nisam imala, osim sto sam povremeno imala nesvestice, sto su objasnjavavali time sto sam slaba.Takode, jesam povremeno osecala preskakanja, ali na moje "lupa mi srce" su govorili, to je od stresa:-)))
Sad je vazno da prihvatis dijagnozu, da prodjes testove i pijes lekove koje ti lekar propise.mozda i nece naci odmah lekove koji ti odgovaraju, ali nemoj da se uplasis ako ti budu mozda promenili, jer cesto terapiju ne pogode odmah.
odmaraj se, cujemo se, pozdrav
Dr Aleksandar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 15, 2005 11:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dr Aleksandar »

Upala srcanog misica moze proci bez simptoma i kasnije ostaviti posledice.U Vasem slucaju savetovao bi da uradite kompletnu serolosku obradu i ako to bude pozitivno primeniti mirovanje i eventuelno medikamentoznu terapiju.
Odgovori