koksaki

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mrva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 12, 2005 12:10 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

koksaki

Post od mrva »

pre tri meseca otkrila sam da imam strahovite aritmije. Kazem otkrila iz razloga sto simptoma prakticno i nema. To su simptomi koje sam vezivala za pusenje... Test ergonometrije mi je bio los, na holteru registrovano preko 13000 VES i trenutno ocekujem rezultate sa torlaka. Dat je serum na analizu na kardiotropne viruse. Moj lekar je ubedjen da je u pitanju virus. Zanima me da li je moguce da imam KOXAKI (ili neki drugi virus) a da nemam neke vece smetnje (s obzirom na lose rezultate)???[color=darkred][/color]
jelenans
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 09, 2005 3:47 pm

Post od jelenans »

Imam 30 godina i takodje vec nekoliko godina sam povremeno imala jake aritmije.da, neophodan je test na viruse, ali i ultrazvuk srca da bi se otkrilo otkilo da li je postoji neko oboljenje srca.Da li si radila ultrazvuk i kakvi su rezultati?
Ono sto zelim da napomenem da ces morati sto vise da se prilagodis zdravom nacinu zivota, da prekines ili bar smanjis pusenje , pravilna ishrana i odmaranje, jer je i meni to pomoglo da se aritmije smanje, ne samo lekovi(trenutno sam samo na vrlo maloj dozi jednog leka)Ako te jos nesto konkretno interesuje , javi se
Dr Aleksandar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 15, 2005 11:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dr Aleksandar »

Moguce je da je u pitanju upala srcanog misica kao uzrok Vasih ekstrasistola mada su moguci i drugi uzroci .U svakom slucaju sacekajte rezultate seroloskih pretraga.
Odgovori