koksaki
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 12, 2005 12:10 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
koksaki
pre tri meseca otkrila sam da imam strahovite aritmije. Kazem otkrila iz razloga sto simptoma prakticno i nema. To su simptomi koje sam vezivala za pusenje... Test ergonometrije mi je bio los, na holteru registrovano preko 13000 VES i trenutno ocekujem rezultate sa torlaka. Dat je serum na analizu na kardiotropne viruse. Moj lekar je ubedjen da je u pitanju virus. Zanima me da li je moguce da imam KOXAKI (ili neki drugi virus) a da nemam neke vece smetnje (s obzirom na lose rezultate)???[color=darkred][/color]
Imam 30 godina i takodje vec nekoliko godina sam povremeno imala jake aritmije.da, neophodan je test na viruse, ali i ultrazvuk srca da bi se otkrilo otkilo da li je postoji neko oboljenje srca.Da li si radila ultrazvuk i kakvi su rezultati?
Ono sto zelim da napomenem da ces morati sto vise da se prilagodis zdravom nacinu zivota, da prekines ili bar smanjis pusenje , pravilna ishrana i odmaranje, jer je i meni to pomoglo da se aritmije smanje, ne samo lekovi(trenutno sam samo na vrlo maloj dozi jednog leka)Ako te jos nesto konkretno interesuje , javi se
Ono sto zelim da napomenem da ces morati sto vise da se prilagodis zdravom nacinu zivota, da prekines ili bar smanjis pusenje , pravilna ishrana i odmaranje, jer je i meni to pomoglo da se aritmije smanje, ne samo lekovi(trenutno sam samo na vrlo maloj dozi jednog leka)Ako te jos nesto konkretno interesuje , javi se
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jan 15, 2005 11:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5