KARDIOLOGIJA
KARDIOLOGIJA
IMAM 32 GODINE OD PRE DVE GODINE IMAM VELIKIH PROBLEMA SA HIPERTENZIJOM.SKOKOVI PRITISKA MISE DEŠAVAJU OBIČNO NOĆU KADAMI PRITISAK BUDE I DO 190/100.TADA OSEĆAM JAKU MUČNINU,BOL U GLAVI I SLABOST U DESNOJ STRANI TELA.PREGLEDOM OČNOG LEKARA MIJE USTANOVLJENO BLAGO OŠTEĆENJE KRVNIH SUDOVA.KADASE ŠETAM IMAM OSEĆAJ DAĆUDASE ONESVESTIM I ZAMUĆANJE VIDA.OD LEKOVA KORISTIM KONKOR OD 5MG NORVASK OD 5MG I SEDATIV PRED SPAVANJE.I PORED OVE TERAPIJE JASE NEOSEĆAM DOBRO.VOLELABIH DA ČUJEM VAŠE MIŠLJENJE I KOMEBIH TREBALA DASE OBRATIM JEL OVAKO NEMOGU DA FUNKCIONIŠEM NORMALNO. UNAPRED HVALA STANA
Re: KARDIOLOGIJA
ja sam bila na ispitivanju sedam dana u bolnici lekarisu dijagnostikovali sekundarnu hipertenziju propisali terapiju konkor norvask i sedative uveče.Bilasam na testu opterećenja koije prekinut na samom početku na zahtev lekara.Naravno obljašnjenje nisam dobila zbog čegaje test prekinut.Nosilasam 24 satni holter gdeje nalaz pokazao zastoj u disanju od 2 sekunde a ostaloje sve uredu.Najvećije problem što ja nemam dijagnozu uzroka skokoa pritiska.Hoćetemi reći po vašem mišljenju dalIbih trebala da uradim neka snimanja ili analize i koje?Svemise čini da moj problem nije sa kardiološke strane. HVALA!