Postovani forumasi, imam 20 godina i celog zivota se bavim sportom od pre nedelju dana mi se desava nesto cudno. Osecam otkucaje srca u svim delovima tela i bukvalono mi celo telo podrhtuje u ritmu srca, nije to jako podrhtavanje, ali mi smeta i ono sto je jos bitnije osecam slabost u rukama, narocitno podlakticama i kao da mi prsti na rukama drhte, tj. nije toliko drhtanje, blago podrhtavanje u sitmu srca, ali sto mi je glavni problem, ne mogu nista precizno da radim prstima.
Molim Vas da mi kazete o cemu moze da se radi pre nego idem na zakazan pregled u privatnoj ordinaciji, posto su mi u drzavnoj rekli da tripujem i da mi nije nista.
Unapred hvala
Jak puls, drhtanje saka, POMOC!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 02, 2009 4:05 pm
Re: Jak puls, drhtanje saka, POMOC!
Postovani Gorane990ks,
Treba da se obratite lekaru ... nekoliko dana bi bilo dobro da pratite Vas krvni pritisak, kao i da obratite paznju na pojavu otoka po nogama , rukama...Podrhtavanje da li je praceno nemogucnoscu stiskanja sake? Isto tako Vam najtoplije savetujem, da se u ovim hladnim danima utopljavate , da vidimo da li trnjenje imate i tada! Da li imate vrtoglavicu ? Da li zahtevate vise uzglavlje za vreme spavanja, drugim recima da li stavljate vise jastuka pod glavu? Da li se budite nocu radi mokrenja? Da li Vam je neko u porodici srcani bolesnik? Da li ste uznemireni u toku dana zbog posla ili problema druge vrste? Da li dobro spavate i da li se odmorni budite ili pijete neke lekove za smirenje? Ovo su sve rutinska pitanja koja ce Vam uputiti lekar opste prakse u Domu zdravlja( trazice i EKG, kompletnu krvnu sliku...).
Nakon nalaza ce Vas usmeriti da li i kom specijalisti da se obratite
Srdacan pozdrav
Treba da se obratite lekaru ... nekoliko dana bi bilo dobro da pratite Vas krvni pritisak, kao i da obratite paznju na pojavu otoka po nogama , rukama...Podrhtavanje da li je praceno nemogucnoscu stiskanja sake? Isto tako Vam najtoplije savetujem, da se u ovim hladnim danima utopljavate , da vidimo da li trnjenje imate i tada! Da li imate vrtoglavicu ? Da li zahtevate vise uzglavlje za vreme spavanja, drugim recima da li stavljate vise jastuka pod glavu? Da li se budite nocu radi mokrenja? Da li Vam je neko u porodici srcani bolesnik? Da li ste uznemireni u toku dana zbog posla ili problema druge vrste? Da li dobro spavate i da li se odmorni budite ili pijete neke lekove za smirenje? Ovo su sve rutinska pitanja koja ce Vam uputiti lekar opste prakse u Domu zdravlja( trazice i EKG, kompletnu krvnu sliku...).
Nakon nalaza ce Vas usmeriti da li i kom specijalisti da se obratite
Srdacan pozdrav