izrazene vene

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
aj
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Dec 08, 2008 5:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

izrazene vene

Post od aj »

ne znam da li je ovo pitanje za kardiologa. treniram biciklizam i imam malo jace izrazene vene na levoj nozi, uvek su izbacene tri iste vene. da li ima potrebe da se javim lekaru?
jjj
Warsong
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 24, 2007 6:48 pm

Post od Warsong »

Ja sam isao na vaskularnu hirurgiju, ali tamo te nece primiti ukoliko nemas neku vezu, a i kad te prime sa vezom napisace bilo sta samo da te otkace. Preporucujem ti da odes u neku privatnu kliniku koja ima color doppler.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

ako nemate nikakve tegobe, i ako nisu u pitanju varikoziteti nego samo naglasen venski crtez, ne treba nigde da idete - problem je samo estetski
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

drbgd napisao:ako nemate nikakve tegobe, i ako nisu u pitanju varikoziteti nego samo naglasen venski crtez, ne treba nigde da idete - problem je samo estetski
Da li ovo isto važi i za slučaj gde su na jednom mestu na listu noge izraženi popucali kapilari, ljubičasto-teget boje, bez ikakvih ispupčenja i tegoba?!
Odgovori