Vec (mogu slobodno reci) oko 10ak godina mi se desava ovo, a jos uvijek ne znam sta je uzrok...
Naime, nekada kada se naglo sagnem, potrcim ili cak i u sjedecem polozaju (kao prije koji minut) desi mi se da odjednom srce krene da lupa preko 200 otkucaja u minuti. Dakle bukvalno tako... radi normalnim ritmom do 80 otkucaja i onda samo u sekundi krene ritam od preko 200 otkucaja, cak i vise... bez postepenog ubrzavanja, vec bukvalno kao okidac... Na isti nacin i prestaje lupanje... u sekundi

Sad, vremenom sam se navikao na to, a cak i naucio kako da vratim ritam u normalu.
Ono sto znam sigurno jeste da, dok god sam u stojecem polozaju, srce se nece vratiti u normalan ritam. Definitivno moram biti u lezecem ili polulezecem polozaju i potom duboko udahnuti i izdahnuti nekoliko puta.
Doktor mi je savjetovao da pokusam da se prejedem i pratim da li ce to imati uticaj... Ok, prije par minuta kada mi se ovo desilo jesam jeo malo vece kolicine (pogotovo slatko

Inace, EKG je pokazao normalan rad, doktor kaze da nema ni sumova... Zadnji put su mi rekli da imam blago povisen pritisak, ali da bi trebalo da se vise puta mjeri kako bi se moglo sa sigurnoscu reci da je tako.
Inace imam 25 godina i ne bavim se pretjerano mnogo sportom i da, imam 10ak kg viska...
Ako neko ima slicna iskustva ili zna nesto vise o ovome, bio bih veoma zahvalan da mi kaze bilo sta...
Hvala svima