Dr.IVICE srećan rođendan!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Dr.IVICE srećan rođendan!

Post od minjab »

Puno sreće ,zdravlja i manje pacijenata :lol: , želm Vam sve naj,naj,najbolje, i puno srećnih narednih godina!

P.S.
Pojedite i za mene jednu čokoladnu tortu(mislim parče) :lol:
margy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 2:22 am

srecan rodjendan:))

Post od margy »

I ja se pridruzujem cestitkama,e dr.Ivivce ja sam cula da je "sedmica" srecan broj pa mislim i da ste vi srecan covek:)) jos kad bi ste dobili sedmicu na lutriji,juuu sreci nema kraja.:)))))
Zelim vam lep provod a svima na forumu lep i miran dan.
margy
*Mica*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 10:46 am

Post od *Mica* »

I'm in :P
SRECAN RODJENDAN... 8)
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

DR IVICE, SRECAN VAM RODJENDAN I SVE NAJBOLJE VAM ZELIM!!! :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

A izmedju ostalog i da sto manje posla imate ovde sa nama!! :lol: (nisam sebicna, samo i nama nesto lepo da pozelim na Vas dan- red je :lol: )
jelenans
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 09, 2005 3:47 pm

Post od jelenans »

Takodje, od srca se pridruzujem svim cestitkama ,i eto, jos jednom napisano,
Dr Ivice, srecan rodjendan! :D :D :D
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

naravno da se i ja pridruzujem cestitkama sa zeljom da dugo,zdravo i srecno zivite i mnogo uzivate sa svojm decom,suprugom i svim dragim Vam ljudima!!!
SVE NAJLEPSE!!! :D :D :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Mi ''najverniji'' navijači dr.Ivice smo se okupili ovde i slavimo :lol: a naš slavljenik je izgleda zaglavio slaveći negde za svoju dušu :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

cao

Post od ontario »

Srecan rodendan doktore Ivice :P :P :P :P
Nadam se da se lepo provodite! :wink:
Zelim vam srecu u zivotu,sa puno zdravlja i ljubavi :P :P :P
p.s.
da ste ovde al bi se izljubili.......mislim cestitali!!!!! :P
Ne pricajte zeni sve!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:Mi ''najverniji'' navijači dr.Ivice smo se okupili ovde i slavimo :lol: a naš slavljenik je izgleda zaglavio slaveći negde za svoju dušu :lol: :lol: :lol:
Neka, neka..........zasluzio je i on slobodan dan!! :D :D :D :D :D :D
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Uhhhh, stvarno mi je neprijatno. Mogli ste ovo u privatnim porukama.
Pa, da znate da se "slavilo", skupili smo se nekako sa svih strana, moja sestra i zet i sestric iz Kanade su dosli, pa sestre od tetke sa muzevima i decom, puna kuca kod moje majke, a vasar u Pozarevcu, pa je sve desetostruko bucnije nego obicno. Malo smo jeli ("malo"? - mmalo sutra! - pojeo sam valjda pola praseta i jedno X parceta torte...), a posle sam isao da deci placam voznje po ringispilima. I onda, udje mi neki crv u glavu da se jednom zivi, pa sam se lepo oprobao ovako "pod stare dane" na onim najludjim spravama - neki "cekic" ili kako ga zovu, zatvore vas u kabinu, pa pravite lupinge, cela stvar lici na one sprave na busotinama sto vade naftu, ja sam vristao od srece i uzbudjenja, eto, moze se to i u 38 :) Osecaj je kao da letite u avionu koji ponire ka zemlji i u poslednji cas se uzdize gore... Inace, supruga mi prvo nije dala, rela je "udarice te neki slog!", ali je sve bilo super.

Posle smo moja hrabra cerka i ja isli i na odlicnu spravu za pomeranje utrobe koja se zove RAINBOW, ma sjajno, cela konzola sa nas dvadesetak pravi krugove od po 20 i vise metara iznad zemlje, utisak kao kad polecete i slecete avionom... Dizanja i propadanja, zaista fenomenalno... Na kraju, gusarski brod, u stvari ogromna klackalica za decu i matore, sjajnooooo...

I tako. Mozete da mislite da je udvaranje, ali sam u jednom trenutku pomislio- ovde u ovoj guzvi bih ja mucio one "moje" panicare, prvo da pola sata idu kroz narod, nemas gde da bezis ako ti "pozli", pa da se najedu pljeskavica i svega, i obavezno PIVO, nema vrdanja, moze i sa ksalolom ako treba, ne zanima me - a za kraj - svi na "cekic", pa kad sidjete sa "voznje", da ste ponosni na sebe! To je "overflow" metoda i znam da nije popularna u psihologiji i psihijatriji, ali ja bih tako...

Inace, da ne bude kako sam ceo dan bio "high", imao sam i depresivnu minutu, ujutru kad mi je supruga cestitala rodjendan, setih se da primetim da je "38 jos samo 12 do 50!" I tako.... Perspektiva je da ce sve da prodje strasno brzo i nemamo bas puno vremena. Mislim - ima zivota i posle 50-e, ali ljudi, da se ne zavaravamo... Stoga - savetujem Vam - izazovite sebe na nacin kako to ni u snu ne biste sad ocekivali, postavite sebi zadatak koji je iz ugla panicara potpuno nemoguc - i sve ce biti u redu! Primer: KO CE SAMNOM SLEDECE GODINE U PARACIN, skola padobranstva traje samo par dana, cena je mala, odmah posle toga skacemo iz aviona dva puta!!!!!

Svima od srca hvala na lepim zeljama, zelim vam sve najlepse, puno detinjastog duha i hrabrosti da ostvarite sve snove i pobedite sve strahove!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

KO CE SAMNOM SLEDECE GODINE U PARACIN, skola padobranstva traje samo par dana, cena je mala, odmah posle toga skacemo iz aviona dva puta!!!!!
Ma doktore ,pa ne valja preterivati :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

da zaboravih :lol:
Uhhhh, stvarno mi je neprijatno. Mogli ste ovo u privatnim porukama

Mogli smo al nismo :lol: , pa ovde ima toliko hvalisanja ,pa bar onome ko je zaslužan treba čestitati ,pa i rođendan :lol: ,javno..........i sa zadovoljstvom. :lol:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

cao

Post od ontario »

Pa nemojte doktore da Vam bude neprijatno :oops: nego budite sretni pa imate tolike obozavateljke,a ako ste ljuti :x samo nas posaljite u padobrance pa cete nas se brzo resiti :P :P :P
Pozdravvvvvv :P :P :P
Lep provod Vam zelim sa porodicom!!!! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dr Ivice, Vi i ja jedemo prasetinu i torte samo na veseljima!! :lol: :lol: :lol:

Svaka cast na tako aktivnom danu, i sve bih mogla da prezivim, ALI....voznje te vrste - ni u ludilu!! :o :o :o Vrti mi se u glavi i od karusela u luna parku (mislim na onaj za decu, a kamoli ova silna propadanja, poletanja i sletanja :o :lol:
Mozemo u Paracin i Pozarevac, a evo ja se dobrovoljno prijavljujem da svima koji su hrabri cuvam stvari dok se ne vrate!! :lol: :lol: :lol:

Nego, citamo ovo sada.......od 38 do 50..... :roll: .......ma uhvatila Vas je malo frka, pa ste naprasno podetinjili!! :lol: :lol: Salim se ja malo. :wink:

Hvala i Vama na lepim zeljama i drago mi je da ste imali tako lep i ispunjen dan. :D :D :D
pronasao sam dijagnozu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:07 am

Dr.Ivice,

Post od pronasao sam dijagnozu »

Puno srece i sve najlepse za vas i vasu familiji zelim vam ja sa porodicom, i sa obzirom da sam iz porodice u kojoj je vekovima bilo 80% doktora mogu vam reci da se klonite hrane koju ste pisali da ste unosili prilikom slavlja kao svinjetina ,torta, jer je extra kaloricno, hehe, jer moj stariji brat dr vaskrsije mi je uvek u sali govorio CAVE masnoca, jos jednom sve najlepse.
Odgovori