Uhhhh, stvarno mi je neprijatno. Mogli ste ovo u privatnim porukama.
Pa, da znate da se "slavilo", skupili smo se nekako sa svih strana, moja sestra i zet i sestric iz Kanade su dosli, pa sestre od tetke sa muzevima i decom, puna kuca kod moje majke, a vasar u Pozarevcu, pa je sve desetostruko bucnije nego obicno. Malo smo jeli ("malo"? - mmalo sutra! - pojeo sam valjda pola praseta i jedno X parceta torte...), a posle sam isao da deci placam voznje po ringispilima. I onda, udje mi neki crv u glavu da se jednom zivi, pa sam se lepo oprobao ovako "pod stare dane" na onim najludjim spravama - neki "cekic" ili kako ga zovu, zatvore vas u kabinu, pa pravite lupinge, cela stvar lici na one sprave na busotinama sto vade naftu, ja sam vristao od srece i uzbudjenja, eto, moze se to i u 38

Osecaj je kao da letite u avionu koji ponire ka zemlji i u poslednji cas se uzdize gore... Inace, supruga mi prvo nije dala, rela je "udarice te neki slog!", ali je sve bilo super.
Posle smo moja hrabra cerka i ja isli i na odlicnu spravu za pomeranje utrobe koja se zove RAINBOW, ma sjajno, cela konzola sa nas dvadesetak pravi krugove od po 20 i vise metara iznad zemlje, utisak kao kad polecete i slecete avionom... Dizanja i propadanja, zaista fenomenalno... Na kraju, gusarski brod, u stvari ogromna klackalica za decu i matore, sjajnooooo...
I tako. Mozete da mislite da je udvaranje, ali sam u jednom trenutku pomislio- ovde u ovoj guzvi bih ja mucio one "moje" panicare, prvo da pola sata idu kroz narod, nemas gde da bezis ako ti "pozli", pa da se najedu pljeskavica i svega, i obavezno PIVO, nema vrdanja, moze i sa ksalolom ako treba, ne zanima me - a za kraj - svi na "cekic", pa kad sidjete sa "voznje", da ste ponosni na sebe! To je "overflow" metoda i znam da nije popularna u psihologiji i psihijatriji, ali ja bih tako...
Inace, da ne bude kako sam ceo dan bio "high", imao sam i depresivnu minutu, ujutru kad mi je supruga cestitala rodjendan, setih se da primetim da je "38 jos samo 12 do 50!" I tako.... Perspektiva je da ce sve da prodje strasno brzo i nemamo bas puno vremena. Mislim - ima zivota i posle 50-e, ali ljudi, da se ne zavaravamo... Stoga - savetujem Vam - izazovite sebe na nacin kako to ni u snu ne biste sad ocekivali, postavite sebi zadatak koji je iz ugla panicara potpuno nemoguc - i sve ce biti u redu! Primer: KO CE SAMNOM SLEDECE GODINE U PARACIN, skola padobranstva traje samo par dana, cena je mala, odmah posle toga skacemo iz aviona dva puta!!!!!
Svima od srca hvala na lepim zeljama, zelim vam sve najlepse, puno detinjastog duha i hrabrosti da ostvarite sve snove i pobedite sve strahove!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.