"iskakanje" srca iz grudi

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
fluid
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 14, 2005 8:34 pm

"iskakanje" srca iz grudi

Post od fluid »

Mozda zvuci opasno ali tako jos opasnije izgleda.Svako vece pred spavanje, tacnije i u toku spavanja, dovoljan je sum, ili da me neko pozove da pa da se probudim uz panicno i dugo "A"(!) a posle toga moje srce kao da hoce da ISKOCI ! Bukvalno se osecam kao da drzim srce, a ono ide gore dole , kao da hoce napolje! i ti "iskakanje" traje 4-5 sekundi. Podjednako me zabrinjava i zverski pogled koji imam kad me probude.

Bromazepam resi stvari (u 90%slucajeva), ali ponekad i sa njim nista ne postignem, a i glupo je da pijem svako vece.

Ovo traje oko 1 god, a u poslednje vece sve ja izrazenije.

Imao neko slicnih problema?Unapred hvala. :roll:
grudstar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 30, 2005 6:29 pm

Smiri se

Post od grudstar »

Lezi sto kasnije, takodje radi nesto pa neces sanjati ruzne snove, ja popijem bromazepam 1.5 mg i spavam. To hoce da se manifestuje i u prvom klimaksu... nista opasno samo se nemoj plasiti! to je strah bez razloga, istanjeni nervi. Imao sam to pa da znas.
Oliver
Odgovori