inkompletni blok desne grane

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
aberdojdedonke
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 24, 2006 5:41 pm

inkompletni blok desne grane

Post od aberdojdedonke »

sta to znaci kao misljenje, odnosno nalaz EKG-a? to mi pise u nalazu.... je li to nesto opasno?
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Ne, ukoliko nemate tegoba. Cest je nalaz u EKG-u a da pacijent ni ne zna da ima inkompletan blok desne grane.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
aberdojdedonke
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 24, 2006 5:41 pm

Re: inkompletni blok desne grane

Post od aberdojdedonke »

moze li mi neko odgovoriti nakon 6 godina na moju temu :) bio bih jako zahvalan!

nedavno su mi propisani antidepresivi Elicea. tek sam poceo uzimati. kad sam citao uputstvo uz lijek, tamo je pisalo da pacijenti koji imaju srcani AV blok ne smiju uzimati taj lijek.

tu me uhvatila jos veca panika jer su mi taj lijek upravo dali zbog panicnih napada.

da li ovo stanje inkompletnog bloka desne strane koje mi je ustanovljeno 2008 godine moze stvarati problem sa uzimanjem lijeka Elicea (antidepresiva)?

sad sam opet radi toga dobio panicni napad jer cijelo vrijeme mislim da ce me srce izdati ako nastavim uzimati antidepresive zbog tog stanja. :(
Odgovori