Molio bi Dr.Ivicu da mi da savjet,
pre 11 dana mi se pojavilo kako da to kazem..zarenje i peckanje grudnog kosha iznad dojki skroz do vrata nema bolova, ali nervoza i ta neprijatnost zarenja kao kad izgoris na suncu pa pece koza skroz unese nemir i nespokoj u mene ...i to me je drzalo jedno 2 dana i odem doktoru...a pre tog sam imo jaku prehladu, propise mi "Dovicin" "Aspirin 100"i bedoksin i prestalo me je to zarenje taj dan..posle aspirina...sutradan navece opet imo sam jaku zeluchanu kiselinu i onda me pocelo to peckat i nemir *sve od tog zarenja* i odjednom me groznica uhvatila i drhtanje nogu, par puta sam izbacio kisel..od podrigivanja.. popio aspirin i smirilo se...Nocas ista stvar od jednom iz cista mira podje peckanje..i zarenje i sav sam s eoznojio..trebalo mi je 2h da se primirim i zaspim (svaki put mi zeludac nije radio imo sam jaku kiselinu)
u 7 dana sam imo 4 takva ispada i sve to po noci uz jaku zelucanu kiselinu.
Terapiju sam popio peti dan.
Molim za svajet ! sta i kako ?
Hvala unapred !
Grudni Kos
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Standardni fizicki pregled, lab (glikemija, KS...), EKG i, eventualno, RTG zeluca i duodenuma su neophodni. Meni Vase tegobe lice na tegobe od jednjaka i zeluca (GERD?), pa bih poceo lecenje davanjem Omeprola 2x1, uz Klometol pre jela i malo sedatova. Aspirin 100 za sada obustavite.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
A pre mesec dana sam pio terapiju za kiselinu i to rad zeludca Ultop i Cisap sta god sam ruco kisleina me ubijala..pio sma to 10 dana i sve bilo ok..i presto sam (inace imam cir na dvanaestrcu od 16 god. a inace sam 75' god.)dr ivica napisao:Standardni fizicki pregled, lab (glikemija, KS...), EKG i, eventualno, RTG zeluca i duodenuma su neophodni. Meni Vase tegobe lice na tegobe od jednjaka i zeluca (GERD?), pa bih poceo lecenje davanjem Omeprola 2x1, uz Klometol pre jela i malo sedatova. Aspirin 100 za sada obustavite.
Hvala na savjetu !
Pozdrav !