[b]EKG[/b]
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 09, 2007 6:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
[b]EKG[/b]
Pre tri meseca sam kupio EKG Latitude ZOOM 3210,polovan i odnosu na cenu novog platio sam ga veoma malo.Medjutim,steta je da taj aparat koristi bilo ko osim specijaliste interne medicinetj. kardiologa jer je fantastican.Zainteresovani javite se!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zasto prodajes EKG aparat kad je dobar?
Kardiolog je bitan kad cita EKG nalaz a ne kad pritiska dugmice na aparatu.A kad imamo aparat mozemo se usmeriti u razmisljanju u kom pravcu nam ide Dg i usmeriti pacijenta.
Uz to i bez prisutnog pacijenta mozemo se konsultirati sa strucnjacima sa primerkom koji smo napravili za sebe i "kupiti" nesto od zanata.
Ja licno ne bih prodavala aparat ako sam ga ranije kupila i jos sam zadovoljna njime.
Pozdrav
Kardiolog je bitan kad cita EKG nalaz a ne kad pritiska dugmice na aparatu.A kad imamo aparat mozemo se usmeriti u razmisljanju u kom pravcu nam ide Dg i usmeriti pacijenta.
Uz to i bez prisutnog pacijenta mozemo se konsultirati sa strucnjacima sa primerkom koji smo napravili za sebe i "kupiti" nesto od zanata.
Ja licno ne bih prodavala aparat ako sam ga ranije kupila i jos sam zadovoljna njime.
Pozdrav