[b]EKG[/b]

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
alexpevb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 09, 2007 6:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

[b]EKG[/b]

Post od alexpevb »

Pre tri meseca sam kupio EKG Latitude ZOOM 3210,polovan i odnosu na cenu novog platio sam ga veoma malo.Medjutim,steta je da taj aparat koristi bilo ko osim specijaliste interne medicinetj. kardiologa jer je fantastican.Zainteresovani javite se!!!
goki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm

Post od goki »

Zasto prodajes EKG aparat kad je dobar?
Kardiolog je bitan kad cita EKG nalaz a ne kad pritiska dugmice na aparatu.A kad imamo aparat mozemo se usmeriti u razmisljanju u kom pravcu nam ide Dg i usmeriti pacijenta.
Uz to i bez prisutnog pacijenta mozemo se konsultirati sa strucnjacima sa primerkom koji smo napravili za sebe i "kupiti" nesto od zanata.
Ja licno ne bih prodavala aparat ako sam ga ranije kupila i jos sam zadovoljna njime.
Pozdrav
alexpevb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 09, 2007 6:57 pm
Kontakt:

EKG

Post od alexpevb »

prodajem ga jer imam i lap top pa hocu da kupim neki od interfejs ekg aparata,tj.kada nosim racunar sa sobom necu morati da posebno nosim i ekg.
goki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm

Post od goki »

Onda je OK
Pozdrav :D
Odgovori