za draganvma molim Vas

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bibica22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 10, 2007 4:13 pm

za draganvma molim Vas

Post od bibica22 »

Moji simptomi su sledeci:
-Vec 2 godine patim od vrtoglavice, problem sa ramnotezom i bolovi u grudima, neko stzanje(kao da cu da se slupam, al nikad mi se to ne desi takav mi je osecaj) i zamajenosti u glavi (za ovo sam uradila MR za ispitivanje MSglave i vratni dio cisti naodi, KT cisto, centar za ravnotezu OK)
- tahikardija sinus (ne primam tablete nosila sam holter 2 dana najniza srcana frek.52, najvisa 136,doktor mi je rekao da nije srce i ako imam tahikardiju, uradila sam i koronaran stres test i max je dostaigao 182 udara bez abnormalnosti). Meni je puls stalno oko102,103 dali je to normalno moj dok kaze da jeste. Stitna zlezda je ok, hormoni takodze
Jedan period pred godinu dana sam bila jako malaksala da sam edvam mogla da funcionisem. Sada sam sa energiom dobro i srce mi je bolje ne radi kao ludo, no kada me uhvate vrtoglavica gubim tlo i traje mi oko ceo dan zajedno sa nocum nekad i glavoboljom. Muka mi od nje. Imam senzacija (fastikulacije) po celome telu po rukama i nogama najvise. Sad mi se i to smirilo, no jako je dosdno. Znam da nije sve ovo na nervnoj bazi no sta da radim recite mi vase mislenje
Odgovori