bolovi u grudima i zamor
bolovi u grudima i zamor
Imam 24 god.i u poslednjih godinu dana osecam bolove u sredini grudnog kosa,a ponekad u vratu i rukama,i osecaj stezanja u grudima..radila sam ekg(vise puta,svaki put je normalan nalaz),ultrazvuk srca i holter ekg..nalazi su bili uredni.pritom pri najmanjoj fizickoj aktivnosti,zadisem se i srce mi jako lupa.inace sam fizicki neaktivna,al bilo sta da sam pokusala da vezbam,bilo je jako tesko..da li bih eventualno trebala da uradim jos neke analize,jer ovakvo stanje zaista nervira
ps.radjena je takodje analiza na stitnu zlezdu,i nalaz je uredan..

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 18, 2008 8:04 pm
Zeljela bi se nadovezati i postaviti pitanje ...
Vec nekoliko dana s lijeve srane iznad grudi osjecam nekakavpritisak ,kao da me nesto pritisće i teše udahnem ,te kao neko pulsiranje koje traje par sekundi, i buem umorna od toga, čim se probudim tegobe počinju i dan mi bude katastrofalan.
Točno na tom dijelu gdje su te senzacije imam fibroademom koji sam kontrolirala prije mjesec dana i malo se povečao i dat prijedlog daljnjeg praćenja...
Prije godinu dana prošla sam cijeli kardiološki pregled iz razloga što imam prolaps ...
Imam krivo drzanje i problema sa vranom kraljesnicom...
Hvala na odgovoru drbgd:)
Vec nekoliko dana s lijeve srane iznad grudi osjecam nekakavpritisak ,kao da me nesto pritisće i teše udahnem ,te kao neko pulsiranje koje traje par sekundi, i buem umorna od toga, čim se probudim tegobe počinju i dan mi bude katastrofalan.

Točno na tom dijelu gdje su te senzacije imam fibroademom koji sam kontrolirala prije mjesec dana i malo se povečao i dat prijedlog daljnjeg praćenja...
Prije godinu dana prošla sam cijeli kardiološki pregled iz razloga što imam prolaps ...
Hvala na odgovoru drbgd:)
tegobe nisu porekla srca nego sa jedne strane vratne kicme, a sa druge strane mitralni prolaps prate ti, neodredjeni simptomi koje opisujete, a za koje je utvrdjeno da su porekla anksioznosti, koja je cest pratilac prolapsa (ne zna se zasto). obicno pomaze propranolol (inderal) u sasvim malim dozama
pa mi smo jako slicne,prosto neverovatno..i ja imam sa leve srane fibroadenom i bolove u vratnom delu kicme..al su ovi glupi bolovi u grudima postali tako dosadni,da ti remete normalan zivot..ja sam zaista slusala da ovaj problem sa vratnim delom izaziva refleksiju u grudima,al koliko je to tacno,ko zna..na kraju mi samo postajemo anksiozni..zabrinuta_mala napisao:Zeljela bi se nadovezati i postaviti pitanje ...
Hv
ala na odgovoru drbgd:)
ja verujem da ce biti bolje..

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 18, 2008 8:04 pm
nevjerovatno...ali bar mi je malo lakse kada vidim da ima netko sa istim problemima..
prosla sam sve moguće ljecnike jer sam uzasna panicarka i jednostavno nemogu ako ne odem na pretragu ,ali vec me i sram postalo da stalno dolazim sa novim simptomima..a taj fibroadenom me isto izludjuje..
ah valjda nam bude bolje..
lijep pozdrav

prosla sam sve moguće ljecnike jer sam uzasna panicarka i jednostavno nemogu ako ne odem na pretragu ,ali vec me i sram postalo da stalno dolazim sa novim simptomima..a taj fibroadenom me isto izludjuje..
ah valjda nam bude bolje..
lijep pozdrav