Bol u srcu pred prvi san
Bol u srcu pred prvi san
Ovo mi se desava zadnjih godinu dana, s tim sto je zadnjih nedelju dana pojacano. Svako Vece kada legnem da spavam , pred prvi san me srce "digne" iz kreveta, osetim ostar bol u predelu grudnog kosa. Do sada je bilo samo 1 svako vece , medjutim sada me "dize " i po nekoliko puta u toku spavanja. Primetio sam da nisam imao bolove kada na primer popijem casicu alkohola ili piva.

Mene je slicno snalazilo u prvoj "epizodi" viremije, (pomenula je u posebnom topicu) samo sto nije bio bol, nego, neka vrsta "propadanja" pred prvi san, posle koje sledi stezanje u grudima. Ali bi prestajalo kad se razbudim i uspravim. Kod mene je to, ispostavilo se posle, bilo posledica virusa, i prestalo posle 3 meseca.
I pri ovoj viremiji koju trenutno imam, javi mi se osecaj, sad ne propadanja, nego blagog stezanja, ali ne svaku noc. Ipak, uradite preglede. Kardiolske i pulmoloske pre svega, onda i neuroloske. Ako svi rezultati budu negativni, mozda je to u vezi s neurovegetativnom distonijom, ili psihogeno, te nema razloga za brigu.
I pri ovoj viremiji koju trenutno imam, javi mi se osecaj, sad ne propadanja, nego blagog stezanja, ali ne svaku noc. Ipak, uradite preglede. Kardiolske i pulmoloske pre svega, onda i neuroloske. Ako svi rezultati budu negativni, mozda je to u vezi s neurovegetativnom distonijom, ili psihogeno, te nema razloga za brigu.
Re: Bol u srcu pred prvi san
Hajde molim vas ako neko jos zna u vezi ovog meni se to desava zadnje 4 god svaku noc pred san kao da me nesto uplasi a srce da pukne!
Prolaze godine ja jos uvek imam ovaj problem i tacno se bojim da legnem da spavam!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Igrice
--------------------------------------------------------------------------------------------
Igrice
J kad legnem da spavam osetim neko pusiranje u predelu srca i stomaka sta bi to moglo biti?