Bol u levoj strani grudi

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
marko023
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 27, 2011 11:45 am

Bol u levoj strani grudi

Post od marko023 »

Pozdrav svima

Moj problem je taj sto me vec 7 dana boli u grudima sa leve strane,i po malo rame.
Bol je tup i nije jak. Pocinje da me iritira polako, ali nadam se da je se neko susreo sa ovim slucajem, pa bih mu bio zahvalan da mi pomogne tj. objasni sta se dogadja. .

Hvala unapred
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: Bol u levoj strani grudi

Post od angelika »

Najbolje je da to proveris kod lekara. Nisi naveo da li te boli konstantno ili povremeno , ukoliko te stalno boli onda je verovatno problem misicno-skeletnog porekla (gornji deo kicmenog stuba,reumatska bol...???) treba neurolog da te pregleda....Medjutim ako ti je bol povremena kraceg trajanja pa od prsa se siri ka ramenu moguce da je problem kardioloskog porekla.
Ja sam imala napade bola u tom podrucju kao i ti samo su bili bas zestoki nikad duzi od 20min... :-? bol se sirio iz prsa u rame, lakat, pa u grlo..... :o Uzrok vis. pritisak i angina pektoris....Nadam se da te nisam poplasila? Mislim da je vreme da krenes kod lekara! Pozdrav i sve najbolje.. :)
Odgovori