Bol sa leve strane grudnog kosa

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bato8787
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 18, 2017 7:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol sa leve strane grudnog kosa

Post od bato8787 »

Postovani,

Pre par dana sam uradio ultra zvuk srca, doktorka kaze da imam ubrzan rad i dala mi je da pijem lek Concor 2.5mg a da je ostalo sve uredu. Treba da nosim holter.Osecam bol sa leve strane ispod grudnog kosa i iza ispod leve plecke kao i neku tezinu sa leve strane. Osecam ponekad pulsiranje i blag bol ispod leve sise ka grudima.Lekar opste prakse mi je rekao da je to problem sa zeludcem i vec par dana pijem lekove Nolpaza i MeteoSpasmyl ali nema nikakvog poboljsanja.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bol sa leve strane grudnog kosa

Post od aaaca »

Само ти брате навали на те лекове, две-три шаке дневно. Лекари ће бити пресрећни а после пар година ће се снебивати како није то него гени али тада ћеш већ морати да пијеш друге лекове јер су те претходни лекови упропастили. Јесам ли добар или шта?

То ти је проблем са кичмом односно са неким од спојева ребра и кичме. Превише сам писао па ако те даље занима, пиши ти.
Odgovori