blago probadanje u grudima

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Vekiqf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 16, 2016 2:11 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

blago probadanje u grudima

Post od Vekiqf »

Pre nekih sedam dana bio sam na sluzbenom putu u Atini i na sred predavanja krenulo je srce da mi stravicno lupa, utrnule su mi obe ruke i nisam mogao da dodjem do daha..inace pre toga me je 10ak dana bolela leva ruka.Odveli su me u hitnu i uradili sledece analize: skener srca / ultrazvuk srca / analizu krvi 2 x i ujutru i uvece / izmerili mi pritisak i rekli su da je sve ok sem pritiska koji je u tom trenutku bio 210 ( gornji). Pustili su me da idem i dali sledece lekove....TRIATEC, Beta Blokator i Aspirin i rekli su mi da je sve verovatno od stresa ali da uradim test opterecenja sto cu da radim sledece nedelje

I dalje imam povremen blag bol u grudima tj kao da me nesto pritiska i osecaj kao da imam knedlu u grlu ali i osecam kako mi pritisak poraste kada se uznemirim a taj bol mi cini da se uznemirim

Zanima me da li je ovo kardioloski problem ili psiholoski ( panicni napad ) jer mnogo radim, stalno putujem...vise sam u avionu nego na zemlji

Hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: blago probadanje u grudima

Post od aaaca »

То је психолошки проблем који је већ озбиљно почео да прелази у физички. Ускоро неће бити повратка.
Odgovori