Blagi pritisak u grudima..

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
BM_Boris
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 25, 2012 11:15 am

Blagi pritisak u grudima..

Post od BM_Boris »

Imam 26 godina. Pre 6 dana javio sam se u urgenti centar zbog kratkotrajnog bola u grudima (15 min). Na pregledku doktor je izmerio pritisak (koji je bio u redu, ali dok sam dosao u urgentni bol je prestao) uradio ekg i poslao kod interniste. Kardiolog je takodje uradio ekg i rekao mi da odnesem krv i mokracu na analizu i da mu se javim posle toga.

Od sinoc osecam blaki "bol" u grudima, vise kao da mi nesto pritiska grudi... Bol se ne siri i ne prelazi na druge delove tela. Umine sa vremena na vreme, ali je uglavnom od sinoc konstantan. Od drugih simptoma osecam blagi osecaj hladnoce, i malo otezano disanje. Nazalost doktora necu moci da vidim do polovine naredne nedelje pa bih vas zamolio da mi ukratko pomognete sa tumacenjem laboratorijskih rezultata, i dati vase misljenje.

Veliko hvala unapred!

Slika
Odgovori