aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
vladimirrr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 11:03 pm

aritmija

Post od vladimirrr »

zdravo :) imam nepunih 18 godina,i veliki sam emotivac/tremaros :D bio sam u aprilu u bolnici i nosio sam 24h holter,ultra zvuk,sve je bilo dobro,ali kad treba negde da se ide,jednostavno se malko uplasim,mozda je to i panika,samo mi je u glavi da mi se nesto ne desi,i tu nastaje ta neka nervoza,jednostavno osecam da nemogu da budem miran,kad stavim dodir prste na srce ili ispod grla osecam da mi je ubrzano kucanje,nema vrtoglavice ili neceg,vecinom pocnem da disem malo dublje.Kad u tom trenutku prosetam malo nema nekog povecanja odkucaja msm da je isti kao i kad mirujem u to vreme nervoze,i osecam se odmah bolje kad prosetam,kao da tu energiju moram negde da ispraznim ,ne osecam kucanje srca ali samo sam nervozan ,dali ovo treba da znaci da treba da se bavim sportom trcanje ili neko treniranje,ili treba da malo psihu istreniram ? hvala unapred :)))
Odgovori