ontario je napisao:
Pa gde ste lepo drustvo moje......

.
Bas sam vas se pozelela ali nisam imala vremena da vam se javim ranije jer sam radila citave nedelje i kada dodem kuci u pola 6 nisam nizasta,samo bih odmarala.....
Bas mi je zao burazeru moj jer te drmaju te odvratne aritmije,da li nam je to od nekog sakrivenog stresa////nervoze ili umora nemam pojma ali znam da ni meni ni tebi ne odgovara kada se potresemo u vezi necega.Ja se pomalo i plasim sada jer juce i danas na poslu mi je preskocilo srce par puta i sto Iva kaze da trebamo biti zaokupirani---ja sam radila i nisam imala vremena mislit o drugim stvarima.Znaci bila sam preokupirana!Plasi me sve jer mi majka imam velike aritmije i imala je 2 mozdana,a otac mi je umro od 3 infarkta srca.Znaci ako ide familijarno pocev od sviju kojih vise nema i sa majkine i oceve strane bilo je SRCE!
Sve to ne bi bilo toliko zabrinjavajuce da ja imam normalan holesterol ali ja imam VELIKI i doktorica me nesme staviti na tablete zbog problema sa stomakom jer se boji da imam unutarnje krvarenje ili ko zna.......
Debljina+holesterol+pusenje+stres="rok"trajanja na ovoj zemlji mi nije dug :cry:
E tako svesna sam svega i OPET zanemaravam cinjenicu da imam samo 39 godina i da ako hocu proziveti ovaj vek jos puno godina TREBAM POTHITNO izbaciti lose navike i regulisati kilazu.
Eto dragi 'brate"nekada smo sami krivi jer svesno
IDEMO U PROPAST!Hajde da onako zajednickim snagama promenimo nesto od toga pa i ako preko okeana morlana podrska nam nece manjkati jer imamo Ivu pored nas!
Ja drugo ne znam sta da predlozim!
O udesu ne razmisljaj,jer takva je sudbina....ja radim u bolnici i videla sam i radila puno toga da nisam nikada ni mogla zamisliti u mislima da bi to bila ustanju raditi i videti........ali.......znas sta je zaprpascujuce.......nista me to nije potreslo niti malo,a oni koji su bili kao "hrabri"pukli su kao p......e tada sam shvatila da sam jaca nego sto mislim
.Nekada NIJE ONAKO KAKO NAM SE CINI!P.S.
samo nastavi sa vitaminima,meni se inekcijama popravio B12,ali mi je zeljezo opalo jako puno pa se bojim da cu zavrsiti na transfuziji krvi.
Pijem tablete za zeljezo ali izgleda da nije dosta.......
Iva,zadnja dva dana odvezla sam auto do posal bez gusenja i problema i zamilsli cak sam vozila 70km na sat uz brdo i popela se za 2 minute.
A te dve minute su prije izgledale kao 2 sata,tako da sam shvatila da mi je ovo i odlicno u jednu ruku da se oslobodim bar malo.Kada znam da nesto
moram onda "idem glavom kroz zid"ali ako mi neko kaze da idem negde gde
NEMAM POTREBU(nije posao)onda jednostavno odlucim reci
NE i ne trudim se da bude drugacije.Onda zavlada
STRAH pa tako ja ode u "lavirint"gde nemogu doci do izlaza.
Poljubac svima

eh sestro,ja sam ti kao i ti toliko zauzet i okupiran da mi nekada nije do mene,svaki dan osim nedjelje sljakam po 9 radnih sati,i naravno da me to uz poslovicno nespavanje satre,vozim do posla kao i ti i kada dodjem kuci oko pola sedam (isto kao i ti) nisam ni za sta.
o udesu vise i ne razmisljam jednostavno zivot ide dalje i kao rijeka melje.
recimo danas sam se kao svijeca srusio da spavam,jucer opet fizicki radio i mada iscrpljen nisam osjetio ( mozda ih je i bilo??) te aritmije,ne znam nekada se osjecam kao da vise nisam to ja,ali nema veze,valjda ce doci na svoje sve.
i ja imam problema sa zgaravicom i gastritisom kao i ti,uz to sam pricno nervozna osoba koja lako plane.
ovaj,kad smo vec kod tih masnoca,u mene stari je svojevremeno imao povisene masnoce i trigliceride,..izvjesno je vrijeme pio jabukovo sirce i prokuhanu koprivu,te mu se to sve normalizovalo,..doktor koji je gledao nalaze nije mogao da vjeruje da je to postigao bez upotrebe lijekova,ali eto,pa probaj i ti.
puno pozdrava svima