Cao drustvo moje!
Druze,drago mi je pa si se malo opustio svima nam to treba.Promena ti je odlicno dosla videces!Sretna sam zbog tebe!
Ja nisam bila tu par dana jer sam imala nekih obaveza i evo veceras dodoh od moje doktorice.Jako je zabrinuta jer imam veliku anemiju,zeljezo mi je opalo od febrara meseca,bilo je 16 sada je 9 i ona me sada salje na neke pretrage da se ustanovi imam li krvarenje iz stomaka.Moguce je da imam cir,ko zna jer ovolika kiselina/na izvoz
Druga stvar je holesterol mi je 6,6 pa se za sada ne usuduje staviti me na tablete jer mi zeludac nije uredu.Videce posle nalaza.....
Zaista me ne cudi jer sam se jako udebljala!
Idem da vadim krv da vide imam li bakteriju u stomaku

i idem na barijum snimanje zeluca i dvanaestopalacnog creva
Trece stigli su mi nalazi MRI donjeg dela kicme i imam hernijated disk i osteoarthritis
Gornji deo kicme pokazao je ukljesten zivac,hernijated disk i osteoarthritis....
Pa dragi moji ja stvarno vise ne znam sta da radim,ovo je uzas
E sada za kraj dobra vest odvezla sam auto u nepoznato,u gradu gde sam morala ici bolnica se nalazi na samome brdu,gusilo me usput,izgubila sam se 3 puta ali sam uspela
Kada sam se vracala kuci i videla da sam na vrhu brada,a grad u provaliji cak mi se i prizor svideo sa ovim mojim fobijama
Prihvatila sam posao uprkos svemu,pa jednom cu morati nasilu savladati ovolike strahove!
Aritmije neka drmaju,videcemo ko ce duze izdrzati!!!!!!!!!
Sada cu poceti prkositi sama sebi od muke,jer se dve godine vec vrtim u krug!
Ljubi vas sve Ontario......
"brate moj"jesi li ti proveravao zeljezo i ostale stvari u krvi????