POZDRAVLJAM
TREBA MI SAVET ZA ARITMIJU SRCA OVAKO MOJ SYPRUG JE DOBIJO ARITMIJU PRE 6 MESECI ODKRIJO MU JE TO LEKAR RADA KADA JE ISO NA GODISNJU KONTROLU . POSLE TOGA SE JAVIJO KARDIJOLOGU KOJI GA JE STAVIJO POD LEKOVE ZA UMIRENJE SRCA I RAZREDJIVANJE KRVI SUPRUG MI IDE SVAKI MESEC NA KONTROLU I NEMA VISE TU ARITMIJU STO JE IMAO U POCETKU ALI SE PITAMO DALI JE TO IZLECLJIVO RADIJO JE EKG I HOLTER 24/CASA I NISTA KARDIJOLOG KAZE D A JE TA ARITMIJA SE POJAVILA NA ZDRAVO SRCE SVE MU JE ZDRAVO MOJ MUZ NE PUSI NIJE NIKAD NI PUSIJO PICE TU I TAMO KAD KAD SAD MU SE TA ARITMIJA JAVLJA SAMO NAVECE KADA DODJE KUCI S POSLA DANJU KADA RADI NISTA KADA DODJE KUCI I ODMORI POLA SATA POJAVI SE ALI NE VELIKA I JAKA ONO UMERENA I PODNOSLJIVA ..
NAS KONKRETNO INTERESUJE DALI JE TO IZLECLJIVO POSTOJI LI NADA DA MOJ MUZ OZDRAVI OD DOGA .. TREBA NAM VASE MISLJENJE STA VI FOROMCI MISLITE
PUNO SE ZAHVALJUJEMO SLADJA I ZDRAVKO
ARITMIJA SRCA
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pozdrav,
Slađo postoji aritmija koja se javlja nanervnoj bazi ( u većini slučajeva) i aritmija koja je organskog porekla!
Ako je lekar konstatovao pregledom ,ekg-om , ultrazvukom i sve ok ,može vrlo lako biti da je usled nekog stresa, premora dobijena i to prolazi samo od sebe ,malo korigovati način života i to je to!
Recimo ja imam arithm. od koje po nekad ne mogu da živim ,ali je organskog porekla a to imate opisano na mnogo tema ovde, dosta nas ima raznih tegoba sa arithmijama!
Slađo postoji aritmija koja se javlja nanervnoj bazi ( u većini slučajeva) i aritmija koja je organskog porekla!
Ako je lekar konstatovao pregledom ,ekg-om , ultrazvukom i sve ok ,može vrlo lako biti da je usled nekog stresa, premora dobijena i to prolazi samo od sebe ,malo korigovati način života i to je to!
Recimo ja imam arithm. od koje po nekad ne mogu da živim ,ali je organskog porekla a to imate opisano na mnogo tema ovde, dosta nas ima raznih tegoba sa arithmijama!