aritmija srca
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 03, 2005 8:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
aritmija srca
imam prolaos mit valvule , hipoteriozis koji mi izazivaju aritmiju ekstrasistola ventikulare dali moze prolaos da se resi operativnim putem
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 03, 2005 8:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
aritmija srca
imam dijagnozu prolapsus v mitralis. arhythmija es ventrikularis hypothyreosis.uzimam terapiju sotalex 80 mg,bromazepam 3 mg,tivoral1/2 tablete cesto imam vrtoglavice i brzo se zamaram svi ostali nalazi krvi ,eho srca uredni . dali zna neko kako da ovaj problem ublazim ili izlecim.
ja takodje imam slicnu dijagnozu, ali sa umerenom mitralmim i triskupidnom regurgitacijom.Ako je samo prolaps, ne treba uopste da se brines jer stanje vise nervira ali je bezazleno. Ako imas mitralno ili triskupudnu regurgitaciju u zavisnosti od stepena trebas da imas odgovarajuce godisnje preglede UZ srca, i terapiju, ali i sa tim moze da se vodi umeren zivot.Mislim da je tvoj kardiolog sve video i ako je on kazao da nemas razloga za brigu veruj mu.
pozdrav, Jelena
pozdrav, Jelena
posto si me pitao kako podnosim promene vremena i slicno , evo odgovora...Nekad nemam uopste simptoma i skoro i da nemam ventrikularnih extrasistola,bez obzira na vremenske uslove i slicno, nekad kad se umorim osetim i po vise extrasistola u nizu sto vec prelazi u tahikardiju...jednostavno nema pravila, najbitije mi je da pazim da se bas ne umorim.
I dalje ponavljam, ako nemas znacajnu mitralnu regurgitaciju, i samo prolaps, ne moze ti nista bitni, bez obzira koliko simptomi nerviraju, a ja takodje znam koliko to uznemirujuce i dosadno moze biti, da covek skoro ne moze normalan zivot da vodi,
puno pozdrava, cujemo se, Jelena
I dalje ponavljam, ako nemas znacajnu mitralnu regurgitaciju, i samo prolaps, ne moze ti nista bitni, bez obzira koliko simptomi nerviraju, a ja takodje znam koliko to uznemirujuce i dosadno moze biti, da covek skoro ne moze normalan zivot da vodi,
puno pozdrava, cujemo se, Jelena