Aritimija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
azruna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 18, 2016 8:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Aritimija

Post od azruna »

Pozdrav,

mučim muku već par godina. Počelo je sve sa preskakanjem srca, uradila sam tada sve moguće nalaze sem holtera i ergo testa.

Nakon svih urednih nalaza poslali su me neuropsihijatru koji je dijagnositicirao Neurosis i davao mi antidepresive i lexilium od 1.5 mg i bila sam uredu godinu dana, nakon toga je terapija prestala djelovati pa mi je prepisao nove antidepresive i aupaurin i dao novu dijagnozu zvanu F45 bez objasnjenja i naravno i ta terapija je prestala dijelovati i sada sam udata i promjenila sam grad.

Preskakanje srca se vratilo, međutim sada imam žigove te po glavi te po grudima nekad i u nogama, zavisi.

Počela sam piti valerijanu i magnezijum (preporučila mi doktorica u hitnoj) jer sam imala panični napad.

Ne znam više šta da radim i očajna sam. Tražim bilo kakav savjet.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Aritimija

Post od aaaca »

Ако до сада ниси баталила те психо "лекове" треба да их се ослободиш што пре.

Магнезијум је одличан за срце али има много лоших препарата. Прочитај на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Срце...

Потребно ти је и гвожђе, калијум, калцијум итд. Свашта може да буде узрок прескакања срца.
Odgovori