Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4181 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 279  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Maj 23, 2008 2:04 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 5:21 pm
Postovi: 446
Lokacija: Canada
Minjab, i tebi teze pada ta toplota. Ja sam sasvim ok, dok ne predje trideset, a kasnije me nigde nema :lol:

Dr. Ivice , navijamo za vas :lol: a sto se tice panike ima i toga ,jedino sto za sada sa vasim savetima i podrskom sviju ovde nekako se brze prodje kroz nju :wink: za razliku ne znanja i zeleci da sto pre prodje , sad je nekako prihvatim i cekam da odradi svoje :roll:

Majjo cuvajte se uzajamno i ti i mama . Svaka rec je suvisna , osim da znas da smo tu kad god imas koji minut da zelis malo da se druzis koliko je to uopste sada moguce.

Svima pozdrav , evo i ovde ide na toplije danas dostiglo i 15C :lol:

_________________
Za drugarstvo i druzenje!!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Maj 23, 2008 8:49 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm
Postovi: 465
cao,drustvo...

majjo,citam "tvoju" temu o dekubitisu,ali se ne javljam tamo da se ne bih "mesala" onako da kazem bez veze,jer o tome stvarno ne znam mnogo...ono sto je bitno je da ti tvojoj mami pruzas sve moguce,a kako i kada ce sve da se zavrsi to ti niko ne moze reci i veoma je surovo da se tako brutalno nekome prognozira "kraj".poludim od takvih lekara... :x budi jaka,jer radis sve sto je u tvojoj moci i pokusaj povremeno da i sama "prodises" i da se malko opustis...kiss

DR.IVICE i ostali,rekoste da se ovde panicari pozale...a jel mogu i ja kao stari i iskucni clan panic club-a?mogu?super...e pa evo...

juce sam imala zakazan zavrsni intervju u Beogradu za ovu banku.prodjoh i taj krug...muz nije mogao da me vozi jer nije uzeo slobodno...i odem ja sama,bez ikakvih problema.snadjem se u Beogradu kao kod kuce.. :lol: stigla tamo dva sata ranije i pijuckala kafu u jednom kaficu...prosla intervju(veoma naporan od 45 minuta sa unakrsnim ispitivanjem dve veoma napadne osobe :roll: ),sacekam posle toga jednu poznanicu koja je isto imala intervju i zajedno se vracamo kuci!meni nista ne fali,smejemo se,tracarimo,prodjemo Beogradsku guzvu,ja se odavno nisam osetila jace i samostalnije od kako je sve ovo pocelo...od ujutru sam samo pojela jedno malo parce pice i to je sve...

e,sada...negde kod Paracina,na auto putu,svratim po benzin i kako sam izasla iz auta videla sam da imam osecaj kao da se jos vozim(trucka mi se u glavi i telu samo tako).vratim se malo nesigurno do kola i nastavim dalje...ali kada smo krenule,panika je pocela da raste i ja pored tahikardije,dobijem takvva preskakanja da mislim da sam samo jednom imala bas ovakav "napad" aritmije.to je preskakao skoro svaki treci otkucaj,cak sam dva puta uhvatila dva preskoka za redom :o .neki nepravilni tkucaj,neki me u trenutku zagusi i td..vidim ja da je vrag odneo salu i popijem pola bensedina od 5 mg posle ko zna koliko vremena,da bih mogla da stignem do kuce i polako posle petnaestak minuta pocinje sve da jenjava...prvo aritmija,pa i tahikardija...stignem lepo kuci,jos malo sam se vozila i hodajuci :lol: ,odmorim se osvezim i sve je bilo u redu.

e,sada pitanje... :lol: jel mogu ja napadom panike da izazovem ovako cesta preskakanja?meni je to delovalo kao neki napad aritmije,majke mi...srce udara kao ludo,a preskace,ja se vec tresem kao prut,i sve po redu...cak razmisljam i da se javim svom kardiologu da me pregleda,onako detaljno.. :lol: ne lici to na mene vec dosta dugo,ne bih ni reagovala,verujte,da je bila tahikardija samo,i sa svim propratnim efektima,ali mnogo me je zbunila(da ne kazem uplasila :lol: )ova aritmija i preskakanja.mada se sama tesim da pola bensedina ne leci "teske" aritmije... :wink:

ne znam..ko zna...mozda se skupio umor,celi dan u kolima,vozim,tamo trema pred intervju,cekanje,malo jela,puno cigareta :roll: ...

znam da sam "udavila" ali sam htela da sve prenesem u originalu,a verujem da mozete da zamislite celu situaciju s obzirom na moj opis... :oops:

tako...sada cekam da vidim da li sam usla u najuzi krug kao "dosije na vecnom cekanju" ili ce da me pozovu....


pozdrav svima...drzite se!

caos! :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Maj 26, 2008 9:02 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am
Postovi: 248
E, Tarci, to su one faze koje je meni doktor spominjao - nece to bas odjednom da nestane. Povremeno ce se pojaviti, ali mi ce mo biti spremni i znati se izboriti. Ocigledno da si i ti znala.
I vrlo je vazno shvatiti to samo kao trenutnu slabost, a ne kao uvod u - ponovo pocinje.
Ja sam u nekoj "mrzovolja" fazi, ukljucila sam se u jos jedan forum, tema je naravno - kondilomi. Strasno me to opterecuje i nervira, polako gubim zivce.
Majjo, divim ti se, zaista si izuzetna osoba.
Ostalima pozdravi, pa se pisemo.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Maj 26, 2008 8:24 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Postovi: 3798
Lokacija: Pozarevac
Pozdrav svima.

Vratih se iz Bosnem, sa otvorenog prvenstva BiH u dziu-dzici i japanskom macevanju. Bilo je veoma lepo, zanimljivo i dobro organizovano takmicenje i prijatna ekskurzija za mojih 50 saputnika i mene.

Vas debeli doktor osvojio je zlatnu medalju u Jujutsu katama. Osim Bosnaca i Srba, ucestvovali su i Hrvati. Jos su neki falili, pa da bude prvenstvo SFRJ :lol:

Sve najbolje!

_________________
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Maj 26, 2008 11:17 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 5:21 pm
Postovi: 446
Lokacija: Canada
Dr. Ivice, cestitke za zlatnu medalju u katama bravoooo!
Svaka cast , a vi pomisljate da prekinete sa tim vestinama , ocigledno ovi rezultati pokazuju da nije vreme za to :lol:

Tarcika, poznat mi je taj osecaj i borba sama sa sobom :roll: ali si odreagovala sve u svoju korist , pa ponekad "moramo" i sa medecinom da se posluzimo. Ja se trudim svim znanjem/neznanjem, da prihvatim i tu paniku kao deo mene , pa sad kako bude :wink: Videla sam sto god joj se vise svesno /nesvesno opirem duze traje i obrnuto. Isto tako idem na duze staze bez nje i tada samo stigne ne najavljena.

Svima topao pozdrav.

_________________
Za drugarstvo i druzenje!!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Maj 27, 2008 1:19 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 1:33 am
Postovi: 1329
Lokacija: BEOGRAD
Dr.Ivice - čestitamo :lol: ! Pa iskreno nisam ni sumnjala da će biti nešto manje(skromnost mi je vrlina :o :lol: :lol: ) još malo SFRJ a uklopi se nekako oko rođendana drugu Tituuuu! :lol: koincidencija!



Tarci , vidiš u čemu je kod mene problem ,ja još ne doživeh pravi napad panike (lažem jesam jednom i to me sludeo doktor :oops: ) ali kod mene je druga priča , A eto sad si i ti osetila šta znači ta jaka preskakanja ,koja mene prate , i ja onda samo bih da se sklonim jer se jako loše osećam ! Znači kod mene ide obrnutim redom ,ja dobijem aritmiju (koju imam svaki ,ali svaki dan ,ali Bogu hvala nemam stalno tu jaku) i onda mi se smrkne sve pred očima !
Ma to je grozan osećaj ,meni ne pomaže nikakav sedativ!

Majo i ja pratim temu ,ali se na javljam tamo da ne remetim !

Ljudi zvali me konačno danas da dođem danas ! :lol: Ha,ha i ja im onda očiitam ,pa makar me više nikad ne zvali .....sve po spisku ......eeee onda su mi se izvinuli i rekli da ako mogu dođem sutra i počinjem posao - konačno!
Jedino što imam nameru još da se pobunim je to ,da mi smeta da delim kancelariju sa pušačem ,ali stvarno mi smeta ,prošli put sam smrdela kao da sam u pušnici bila (fuj, mrzim kad žensko smrdi na ustajali duvan ,kosa ,garderoba :x ) eA i po zakonu mora da IM obezbedi prostoriju za ''čurenje'' !

JAvljam šta uradih sutra !


Pozdrav svima odoh malo da dremnem ,ujutru idem na posao :lol: :lol:

[/b]


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Maj 28, 2008 9:53 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 1:33 am
Postovi: 1329
Lokacija: BEOGRAD
Vidim nema nikoga ,evo da vam se pohvalim da radim i barim se ,sva sreća imamo klime pa je u kancelariji ok!Ne puši se :lol: i ok.su prvi utisci ,mada još nisam svoj posao počela da radim ,i kažu potrajaće ali ja se ne žalim dobro je!

Pozdrav svima!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Maj 28, 2008 10:46 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 5:21 pm
Postovi: 446
Lokacija: Canada
Minjab, bravo , znaci i pocela si da radis i klima je tu , a najvaznije da si ti zadovoljna :lol: Sad samo uzivaj u poslovnim vodama.

Drustvo kako podnosite te visoke temperature? Ovde jos nije tako otoplilo , a kad sam videla kako je u Beogradu danas pretoplo , meni odma nije dobro unapred , jer znam da ce sada i ovde poceti ta toplota :wink:

Svima pozdrav .

_________________
Za drugarstvo i druzenje!!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Jun 01, 2008 11:23 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Postovi: 3798
Lokacija: Pozarevac
Pozdrav svima. Minjab, cestitke za posao i samo napred!

Ja se vracam na forum, posle jedno stotinjak nagovaranja i posle silnih privatnih poruka i svakodnevnih poziva na mobilni od pacijenata. Nije mi tesko, volim to, ali, da bih olaksao i sebi i pacijentima, pregledacu samo poruke na podforumima "Pitanja i odgovori" i "Opste strucne diskusije". Naravno, bicu i u ovom nasem anksioznom kutku :D

Razlog vise da se vratim je i sinocna proslava 20 godina mature na kojoj sam bio i na kojoj sam shvatio da je gomila starih gimnazijskih drugova pratila sta sam pisao ovde i dosta njih mi je sugerisalo da nastavim sa odgovorima, uprkos starim jos prisutnim razlozima za moje ranije napustanje foruma - neorganizovanost, odsustvo moderiranja i administracije, dopustaje vredjanja, nadrilekrstva, pseudonauke, postavljanje previse nemedicinskih tema, itd...

Pozdravljam Vas, cujemo se!

_________________
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Jun 01, 2008 12:43 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 11:57 pm
Postovi: 3256
Lokacija: Beograd
Dr Ivice, vaka čast i za medalju i za ovaj povratak!!! :D :D :D

Preletela sam preko postova i samo da kažem da i ja užsno teško podnosim vrućinu!! :lol:

I dalje sam u haosu, ne stižem da se družim, uglavnom samo čitam i pišem na "vrućim" temama koje se tiču gorućih problema.

Sve vas puno ljubim i pozdravljam!! :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Jun 01, 2008 10:42 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 1:33 am
Postovi: 1329
Lokacija: BEOGRAD
Dr.Ivice super što se vraćate,mada nama je ovde utisak kao i da niste odlazili .....ali da obećate da nas nećete zanemariti :lol: !

Majče draga , znam da si u haosu i pratim sve šta ti se događa na tvojoj temi i drži se !

Ostali pozdrav veliki!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Jun 02, 2008 2:10 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 5:21 pm
Postovi: 446
Lokacija: Canada
Dr. Ivice, pozdravljam vasu odluku da se vratite na forum :lol: Jer znam kolika je zahvalnost nasa sto ste tu za sve nas.

Majjo , tebi veliki topao pozdrav i tvojoj mami.

Minjab, kako ide na poslovnim vodama ? :lol:

Ja ovih dana imam problema sa kompjuterom i sad kako radi , nadam se da ce tako ostati , bas mi nedostajao dva tri dana.

Svima pozdrav.

_________________
Za drugarstvo i druzenje!!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Jun 02, 2008 6:06 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm
Postovi: 465
Bila sam danas u Uzicu i diplomirala sam sa desetkom!!!!

mnogo sam srecna!vama javljam medju prvima!

pozdravljam vas sve pa cu da "vas" citam kasnije kada mi se malo smire osecanja!

pozz


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Jun 02, 2008 6:28 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Mar 10, 2007 9:45 pm
Postovi: 14
Pozdrav svima!
Evo i ja da se javim, nije me bilo. Nesto sam ovih dana :cry: A temperatura mi se vraca i od takvog stanja, cini mi se...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Jun 02, 2008 7:39 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Postovi: 3798
Lokacija: Pozarevac
E, Tarci, ovo bi trebalo da se zalije! :D

Cestitamo!

_________________
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4181 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 279  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 71 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: