akcija i reakcija
- veselin007
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 31, 2008 6:18 pm
akcija i reakcija
Vidim da približno svi imamo problema sa aritmijama a u 90 posto slučajeva u pitanju je psihički faktor i pogrešan način ishrane,konkretno u mom slučaju već 4 godine imam povremene aritmije i kao što reče lekar živi sa tim to je normalno.Nikad mi se pri fizičkom radu nisu pojavljivale aritmije i to žestokom fizičkom radu već uvek od stresa i kad se prejedem i moguće da imam i herniju ali to nisam nikad kontrolisao. E sad jedno pitanje za stručnjaka u poslednje vreme sam primetio da kada sam u nekoj ekstra napetoj situaciji kada mi proradi andrenalin u predelu ispod grudne kosti osetim kao da se nešto otkači ,znači nema bola ali kao da nešto iz amdomena pojuri prema grkljanu i to se ponavlja dok se nesmirim a onda krene podrigivanje.Ukratko nije me strah ali mi organizam nikad nije tako reagovao.Fizički rad izuzetno podnosim ali kad mi puls u kriznoj situaciji skoči dogodi mi se taj eksces.Šta je to????
Re: akcija i reakcija
vrlo si slican slucaj mome,identican opis za ovo boldirano je i kod mene,tek sam nedavno uspio to da uhvatim i na zapescu dok sam si mjerio puls,taj ti osjecaj kod preskoka srca,najvjerovatnije bi to mogla biti ekstrasistola,a s obzirom da napor kako kazes dobro podnosis ne brini mnogo,manje se nerviraj.veselin007 napisao:Vidim da približno svi imamo problema sa aritmijama a u 90 posto slučajeva u pitanju je psihički faktor i pogrešan način ishrane,konkretno u mom slučaju već 4 godine imam povremene aritmije i kao što reče lekar živi sa tim to je normalno.Nikad mi se pri fizičkom radu nisu pojavljivale aritmije i to žestokom fizičkom radu već uvek od stresa i kad se prejedem i moguće da imam i herniju ali to nisam nikad kontrolisao. E sad jedno pitanje za stručnjaka u poslednje vreme sam primetio da kada sam u nekoj ekstra napetoj situaciji kada mi proradi andrenalin u predelu ispod grudne kosti osetim kao da se nešto otkači ,znači nema bola ali kao da nešto iz amdomena pojuri prema grkljanu i to se ponavlja dok se nesmirim a onda krene podrigivanje.Ukratko nije me strah ali mi organizam nikad nije tako reagovao.Fizički rad izuzetno podnosim ali kad mi puls u kriznoj situaciji skoči dogodi mi se taj eksces.Šta je to????