Vec 6 godina se lecimo od steriliteta, zadnjih godinu dana pijem bromokriptin zbog povisenog prolaktina i dok ga pijem prolaktin je u graicama normale i tako je i trenutno ostali rezultati kod mene su uredu ali muz ima los spermogram.
Primetila sam da iz grudi mogu istisnuti zutu tecnost, prolaktin mi je u redu tako da mlijeko nije, otisla sam kod ginekologa i on je rekao da izvadim bris, danas sam dobila rezultate i pise Stafilokokus i jos nesto sto nemogu da procitam jako sam se zabrinula jer neznam sta je to molim sve koji bilo sta znaju da mi napisu sta bi to moglo biti i gde da se obratim dalje? Trazila sam i po forumu ali nisam nasla slicno pitanje.
Zuti iscedak iz dojki
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 14, 2008 10:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja takodje imam problem sa dojkama. Na desnoj bradavici mi se pojavio mali plik. Ne znam da li je to bubuljica ili nesto ozbiljnije... Da li neko mozda pretpostavlja sta bi to moglo da bude? Do sada nisam imala nikakvih problema. Grudi mi nisu posebno velike... U pocetku me je strasno bolelo, verovatno dok je izlazio taj plik, ali posle 3 dana je bol prestao ali mi je plik ostao. Nije pomenio ni velicinu a ni oblik. Taj plik izgleda kao zrela bubuljica.