Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
MOLIM VAS POMOZITE!!!!
U 27. SEDMICI SU MI NA ULTRAZVUKU REKLI DA JE POSTELJICA ZRELA , STO ME JE JAKO ZABRINULO! PRESTALA SAM PUSITI CIM SAM SAZNALA DA SAM TRUDNA (U 4 SEDMICI) I ZA SAD BEBA DOBRO NAPREDUJE, BOGU HVALA . SAD SAM U 29. SEDMICI I U PANICI. MOLIM VAS RECITE MI NESTO VISE O OPASNOSTIMA I RIJESENJIMA?
HVALA
ZATO, JER SU PREGLEDI VRLO, VRLO, POVRSNI NA KLINICI NA KOJOJ VODIM TRUDNOCU, JER JE BESPLATNO, NA ZDRAVSTVENU KNJIZICU, PA JE MILION ZENA SVAKI DAN TU, I DOKTORI NEMAJU VREMENA DA SE POSVETE SVAKOJ.
DOKTORICA JE REKLA DA BEBA ZA SAD DOBRO NAPREDUJE, STO ZNACI DA POSTELJICA JOS OBAVLJA SVOJU FUNKCIJU, ALI MENE BRINE, AKO, JE U 27 SEDMICI POSTELJICA VEC ZRELA, KAKO CE IKAKO FUNKCIONARATI DO KRAJA TRUDNOCE??
Pozdrav,
u 34+4 nedelji trudnoce mi je receno da mi je posteljica II/III gr odnosno da je zrelija nego sto bi trebaloi da je beba samo 12 mm od grlica i da moram da mirujem.Tezina bebe je procenjena oko 2600 gr.Do sada nisam uzimala nikakve lekove, a nisu mi ih ni sada dali, pa me interesuje da li imam razloga za brigu, posto je doktor rekao da moram da se smirim da bih uopste usla u 9.mesec?