Zenski polni organi moraju da se "zalivaju" ?!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
srgor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 25, 2006 8:59 am

Zenski polni organi moraju da se "zalivaju" ?!

Post od srgor »

Molim za iskljucivo strucno misljenje. Da li je situacija kada se vodi ljubav i partner ne svrsi direktno u partnerku, znaci bez zastite, stetna po zenske reproduktivne organe? Cuo sam teoriju, i to od profesora sa vise skole, da seks sa zastitom ili bez zastite ali pritom da muskarac ejakulira van svoje partnerke, da te dve opcije smanjuju reproduktivnu moc zene, tj da je od te dve varijante zdravija apsolutna apstinencija!? Da banalizujem, kao biljka koja se sparusi ako je ne zalivas... Molim neko strucno lice za odgovor, ovo mi deluje van svake pameti i mimo svake zdrave logike! Hvala!
P.S.
Konkretno, radi se o devojci staroj 24 godine koja je hvala Bogu ziva i zdrava i do sada nije imala nikakvih problema, ali nije do sada ni ostala u drugom stanju, ali nije ni pokusavala.
patraskovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od patraskovic »

Da srgor,to je van svake pameti.
srgor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 25, 2006 8:59 am

Post od srgor »

Mislim, ne zelim da moje pitanje sugerise odgovor. Zelim da mi zaista neko kaze da li to "cuvanje", tj nepokusavanje da dodje do trudnoce, moze dovesti do steriliteta ili slicnih problema u smislu da zena posle ne moze da zatrudni?
Ljubicica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 06, 2005 11:23 am

Post od Ljubicica »

Tacno, van svake pameti.
Korisnikov avatar
tunks
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 3:09 pm

Post od tunks »

Retko ima razloga za razdraganost na ovom forumu,ali ovde covek stvarno mora da se nasmeje
Hope
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2005 12:01 am

Post od Hope »

Vjerovali ili ne i ja sam ovo isto cula jednom kada su me zene napale zasto se cuvamo od trudnoce :o :o Stvarno izvale godine :roll:
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Mislim da se neko jako grubo nasalio sa vama. :lol:
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Jutros mi je RUZA procetaaalaaa..... :lol:
p.s. Izvinjavam se ali nisam mogla da izdrzim!
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
patraskovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od patraskovic »

Strašno,nemam reči ......
Odgovori