Imam 21 godinu i moj problem je upravo moja menstruacija. Do sad je uvijek bila redovna, u prosjeku 28 dana s tim da 2-3 dana ranije ili kasnije nije predstavljalo problem. Zadnja menstruacija je poranila 3 dana i pocela je standardno (cudan osjecaj u stomaku pa onda i manji iscjedak). Menstrualno krvarenje je do ovog puta svaki put imalo isti intenzitet , tj. prva dva dana pojacano, 3. i 4. se smanjuje dok 5. prestane, dok ovaj put ja ni jednom nisam imala to pojacano krvarenje iz 1 i 2 dana sto me potpuno zbunjuje. Evo skoro 7 dana traje i svaki dan je krvarenje prisutno samo umanjeno. Je li moguce da je u pitanju ista kolicina menstrualnog krvarenja samo produzena na 7 dana? Moj partner i ja smo imali prvi i posljednji put sex bez zastite s tim da je on svrsio van i sad me strah neplanirane trudnoce. Zato me ovo sve i zbunjuje nije da nisam dobila menstruaciju, cak sam dobila ranije vec ovo cudno smanjeno krvarenje. Moze li na ovo uticati i stres zbog ispita ili to sto sam skoro imala prehladu?
U naprijed zahvalna
Zbunjujuca menstruacija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik