Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Pozdrav svima u poslednje vreme citam tekstove sa vaseg foruma i mislim da su veoma korisni.
Imam nekoliko pitanja ali pre njih bih volela da vam predocim situaciju...
Imam 27 godina, 1 dete od 25 meseci. Menstruacije pre i posle porodjaja redovne na 29 dana i trajale 5 dana. 28 februara je bila pretposlednja menstruacija. Sledeca je 5.4. ali trajala je 3 dana i veoma slaba. U medjuvremenu sam otisla kod ginekologa koji UZ nije mogao niti da potvrdi niti da iskljuci trudnocu. Nakon toga sam uradila test krvi na beta hCG koji je pokazao vrednost od 482,12mlU/ml sto odgovara 4-5 nedelji trudnoce. Po mojim preracunima to nije moguce, ili ja gresim Da li je moguce da se beta hCG pojavi a da nije trudoca u pitanju??
Unapred hvala svima i pozz
Možda ako ti je zakasnila ovulacija, pa onda svo vreme kasni i trudnoća (moj slučaj).
Ali možda je i pobačaj pa se onda smanjuje HCG, bolje idi ponovo da proveriš sutra.
eto bila sam danas, i dalje nista... nista se ne vidi na UZ. dali su mi da ponovim beta hCG do cetvrtka da bih u petak ponovila UZ sa tim novim nalazom bete... Usput sam dobila i bolove za sta su oni rekli da im se javim kada prokrvarim...
Stvarno sam zbunjena i ne znam sta vise da mislim...