Iz predhodnih tema o endometriozi o meni znate ili ne znate da imam 33 godine,jednu vanmatericnu trudnocu pre 4 godine i 2 VTO naravno neuspele.
Da mi je endometrioza konstatovana 2-3 meseca posle vanmatericne.
istu su mi punktirali 2 puta i ona se vracala.
U februaru mesecu sam bila na laparoskopiji i "otklonjena" je posle cega sam bila na zoladexu 4 meseca.
Odem na kontrolu u jednu privatnu kliniku i doktor mi kaze da imam cokoladnu cistu na tom jajniku oko 2*2 cm.
posle toga odem kod doktorke koja me operisala i ona kaze da nema nista i da je nalaz uredan.Kada joj saopstim sta mi je rekao predhodni dr ona me ispljuje,ali mi ipak da jos jedan zoladex za svaki slucaj

I kaze kako je to nekakva tecnost kopja se pojavljuje posle operacije

Sve to se odvija u par dana razlike.
Jasno je bar nama koji se borimo sa sterilitetom da je ovde novac u igri ali i sujeta,pohlepa i kako onda covek da ima poverenja u njih.
Moje je pravo da kontrolisem svoje zdravlje,a takav stav mnogih dr-a u BG-u me i dovodi do ovde.
Ja sam u tunelu ili sam fudbal kojim se oni dobaciju.
MOLIM Vas pomozite mi skroz sam zbunjena,a sto se tice ostalih nalaza svi hormoni su bili u redu do februara kada mi je TSH bio 4,64 REF-3,60
i PROLAKTIN je bio 800 REF 680.
Menstroacije uredne na 28-29 dana,traju po 5 dana srednje obilne sa bolnim grudima.
Kod supruga je bio problem jer je spermogram varirao,ali je sada i to reseno .
Oprostite na opsirnosti i samo da dodam da sam u zoladez uzimala i livial i mnogo lakse podnela.
Pozdrav i hvala ako nadjete vremena za odgovore.
P.S jos jedno ne podudaranje.Trebala bih na more pa sam pitala da li smem da se suncam ako sam pod terapijom zoladexa,opety su podeljeni odgovori.Sta da radim u ovom haosu od oprecnih misljenja.
Pozdrav,
Jelena
Ne znam kome da verujem i sta dalje