Ovo sam nasla na hrvatskom sajtu, momak je pitao da posto on ima hlamidiju da li to znaci da ima i devojka. ovo je odgovor:
Ozbiljno shvatite situaciju,očito vas nisu uputili u ozbiljnost klamidijskog infekta.
Kada se par liječi mora se potpuno prekinuti svaki doticaj ,ne ljubiti se, ne naslanjati lice uz lice ,nemati spolne odnose i ne spavati u istom krevetu tj. na istoj plahti jer klamidije ima u oku,nosu,ustima,mokračnom mjehuru,jajnicima,debelom crijevu,kod muškaraca u prostati i testisima.
Partneri se liječe ne istim lijekovima i približavanje tek kada oboje imate testove na klamidiju uredne.
Mene zanima da li je to tacno, da treba da se izbegava SVAKI kontakt sa partnerom. Jer za ovo prvi put cujem, ako je tacno onda........
Zbunjena: hlamidija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 23, 2007 3:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
a je l' ovaj odgovor dao neki dr ili pacijent???
'aj ovo - hopa-cupa staviti na ler, ali:
Dzizs!!!!
e da, ni sa pogledima ne rizikovati!!!
Ooooo, Dzizs!!!!
'aj ovo - hopa-cupa staviti na ler, ali:
da, da... i obavezno zvati hitnu pomoc, sluzbu za deratizaciju i vatrogasce.....potpuno prekinuti svaki doticaj ,ne ljubiti se, ne naslanjati lice uz lice, nemati spolne odnose i ne spavati u istom krevetu tj. na istoj plahti jer klamidije ima u oku,nosu,ustima,mokračnom mjehuru,jajnicima,debelom crijevu,kod muškaraca u prostati i testisima.
Dzizs!!!!
e da, ni sa pogledima ne rizikovati!!!
Ooooo, Dzizs!!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 23, 2007 3:02 pm
Ma doktorka sa hrvatskog sajta www.zdravljeizivot.com. Zena je strucnjak i daje stvarno detaljne i dobre odgovore ali ovo me totalno izbezumilo.....
Re: Zbunjena: hlamidija
Ja da nisam procitala naslov i prve reci poruke dacepufnice mislila bih da se radi o HIV-u.
Dovoljno sam informisana ali ovako nesto nisam cula.Ne preteruje li malo?Onda smo svi od reda ne upuceni....

hlamidija
Evo mog iskustva. Moj decko je imao hlamidiju godinama, a nije znao. Imali smo odnose bez zastite par godina , hteli smo bebu, itd... Ja odem istestiram se na hlamidiju izmedju ostalog i nemam. On se istestita, on ima. Ponovimo test jos par puta , jer je bas da ne poverujes da me nije zarazio, i opet isto. On ima, ja nemam. Lecio se neko vreme, imali smo odnose (kondom) , pri kraj i bez zastite. On se izlecio, mene nije zarazio. Evo skoro sam opet radila test, nemam. Cisto da spomenem, ima i ovakvih situacija.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 1:43 pm
- Kontakt:
Re: Zbunjena: hlamidija
Dacapufnica napisao:Ovo sam nasla na hrvatskom sajtu, momak je pitao da posto on ima hlamidiju da li to znaci da ima i devojka. ovo je odgovor:
Ozbiljno shvatite situaciju,očito vas nisu uputili u ozbiljnost klamidijskog infekta.
Kada se par liječi mora se potpuno prekinuti svaki doticaj ,ne ljubiti se, ne naslanjati lice uz lice ,nemati spolne odnose i ne spavati u istom krevetu tj. na istoj plahti jer klamidije ima u oku,nosu,ustima,mokračnom mjehuru,jajnicima,debelom crijevu,kod muškaraca u prostati i testisima.
Partneri se liječe ne istim lijekovima i približavanje tek kada oboje imate testove na klamidiju uredne.
Mene zanima da li je to tacno, da treba da se izbegava SVAKI kontakt sa partnerom. Jer za ovo prvi put cujem, ako je tacno onda........
slaki