Zbunio me test na trudnocu-help!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Zbunio me test na trudnocu-help!
Molim Vas za pomoc.Postoji mala mogucnost da sam trudna, (11.dana ciklusa nam je posle prekinutog snosaja,pukao prezevativ,nije u meni ali opet, ne znam da nije bio busan) .Danas mi je 27. dan ciklusa i jutros sam uradila test na trudnocu sa romed testom i prvim urinom(boleo me je zub i mozda cu morati da uzmem neki lek i kod zubara da odem pa sam htela da budem ‘sigurna’).Radila sam po upustvu, ali je rezultat bio skroz nejasan.Cim sam izvadila traku pojavila se kontolna linija kako treba i cini mi se istovremeno sa suprotne strane uz samu ivicu trake gde prestaje oznaka za ‘max uroniti’ pocela je da se razliva roza boja I pojavila se neka kriva linija,vise kao mrlja ili tri male horizontalne kratke linije.Jos jedna puna linija se nije pojavila mada je ivica gde ze zavrsava onaj sundjercic bila roza. Ne znam koliko sam uspela da objasnim. Moze li neko ko je imao iskustva sa tim testovima da mi kaze sta ovo znaci? Da li u slucaju trudnoce treba da se pojavi jos jedna normala linija, ne uz samu kontrolnu ivicu ili je ovo to? Kako sam se uspanicila a bilo je 5.50 jutros, stavila sam urin u frizider do 8h kad sam otrcala u prvu apoteku i uzela novi test, ovoga puta neki BB, i uz pomoc farmaceuta u apoteci ponovila sve(ne znam da li je smetalo sto je urin odstajao u frizideru 2h a to mi je nesto palo na pamet da tada uradim)? Ovoga puta je bila samo ta kontolna roza linija. Sta da mislim posle svega? Ja sam mislila da je to jednostavno ili dve linije normalne ili jedna, a sta je sad pa ovo?Juce sam imala simptome PMS-a (bolovi u grudima i stomaku) a onda su odjednom sinoc i danas nestali. Molim Vas za neki savet i da li je neko imao problem da procita test? Sta kaze neki ginekolog? Da li da vadim i krv? Eventualno koji analgetik za bolove zuba bih mogla da popijem u svakom slucaju? Izvinite na opsirnom postu i hvala!