zavaljena materica

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Zorana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 10, 2006 5:21 pm

zavaljena materica

Post od Zorana »

Da li doktorka moze da odgovori na pitanje da li zavaljena materica moze ikako da oteza oplodnju i prouzrokuje bilo kakav problem pri trudnoci?Cula sam da se trudnoca teze iznosi i da mora da se odrzava zbog tog polozaja.Da li mogu da se jave i zene koje su iznele trudnocu sa ovim "problemom"?Hvala.
s.and.i
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 2:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od s.and.i »

I ja sam cula ovakve price i naravno da mi nije svejedno s obzirom da i sama imam zavaljenu matericu.
Medjutim, ako je neka uteha i tebi a i meni i moja mama i moja tetka obe imaju takav polozaj materice i ostale su trudne bez ikakvih problema i iznele 2 odnosno 3 trudnoce ;)

Pozdrav
Zorana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 10, 2006 5:21 pm

Post od Zorana »

Ej bas ti hvala.Ja kad sam pitala doktorku sta to znaci, kad je vec navela, rekla je ma nista i odmahnula rukom.A posle sam cula kako neki doktori savetuju noge u vis, kako su neke devojke objektivno imale problema zbog toga i morale da leze celu trudnocu itd.Ja nisam trudna ali mislim da cu uskoro poceti ozbiljno da se bavim time pa me jako interesuje cisto da bi znala sta mogu da ocekujem.
jelenajagodina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 25, 2005 9:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jelenajagodina »

Koliko sam ja upoznata (cula sam kako je moj dr. to objasnio jednoj pacijentkinji ) to nije nikakav problem za zacece, niti za trudnocu. Neki doktori preporucuju da se spava na stomaku sve dok je to moguce ( misli se u trudnoci)!
Odgovori