Da li ce zatrudniti?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Da li ce zatrudniti?
Nasao sam novu djevojku i veceras smo imali sex. Ona je prilicno neiskusna, ali nije joj bio prvi put. Imali smo mali peting i onda sam ja krenuo da prodirem. Tesko je islo i jako je boljelo. Moj penis je bio na samom ulazu kada sam ja nekontrolisano poceo da lucim spermu i jako brzo sam odmakao svoj penis. Nisam siguran da li sam svrsio u nju, ali sam siguran da sam svrsio po njenoj vagini.
Prvi put mi se ovo desilo i nemam pojma sta da radim... Da li ce zatrudniti? Razmisljao sam o tableticama koje svi spominju, ali ne znam sta da trazim uopste sutra u apoteci...
Molim za pomoc.
Prvi put mi se ovo desilo i nemam pojma sta da radim... Da li ce zatrudniti? Razmisljao sam o tableticama koje svi spominju, ali ne znam sta da trazim uopste sutra u apoteci...
Molim za pomoc.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 11, 2008 11:45 am
hvala
Ako je tako, idem se dobro proveseliti
Ni ja nemam bas mnogo iskustva u seksu i do sada sam koristio zastitu, pa ne znam sta da mislim u ovakvim situacijama.
Znaci trebam biti bas "duboko" unutra da bih se moglo nesto ocekivati?

Ni ja nemam bas mnogo iskustva u seksu i do sada sam koristio zastitu, pa ne znam sta da mislim u ovakvim situacijama.
Znaci trebam biti bas "duboko" unutra da bih se moglo nesto ocekivati?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
S obzirom da nije doslo do ejakulacije unutar vagine(ili ti nisi siguran) skoro da ne postoji mogućnost od neželjene trudnoće!
Ipak treba imati na umu da i u pre-ejakulatu (koji se nekada pojavljuje u toku odnosa) ima spermatozoida i da je u takvim situacijama trudnoća moguća bez obzira što se ejakuliralo van vagine; to nije čest slučaj ali i takvu opciju treba imati u vidu pa bi trebalo koristiti kodnome ne samo zbog ne željene trudnoće već i zbog zaštite od HIV-a i ostalih polno prenosivih infekcija.
posto kazes da nisi siguran da li si ejakulirao u njoj ili nisi ,na tvom mestu se ne bih bas opustala!!!!
Ipak treba imati na umu da i u pre-ejakulatu (koji se nekada pojavljuje u toku odnosa) ima spermatozoida i da je u takvim situacijama trudnoća moguća bez obzira što se ejakuliralo van vagine; to nije čest slučaj ali i takvu opciju treba imati u vidu pa bi trebalo koristiti kodnome ne samo zbog ne željene trudnoće već i zbog zaštite od HIV-a i ostalih polno prenosivih infekcija.
posto kazes da nisi siguran da li si ejakulirao u njoj ili nisi ,na tvom mestu se ne bih bas opustala!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
-
- Stalni član
slazem se sa galom,pilula "za dan posle" moze se upotrebiti najkasnije 72 sata posle odnosa,znaci,imate vremena jos uvek...Gala06 napisao:Idite kod ginekologa, ako je uslo unutra i ako su njoj plodni dani postoji sansa da ostane u drugom stanju.
Doktora pitajte za pilule
jos nesto,malo je neozbiljno od ostalih koji su mu savetovali da se opusti i ne brine!!!ipak je rekao da nije siguran da li je ejakulirao u njoj,da nije puno iskusan i ostalo....
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
- Student_oligofrenolog
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 30, 2008 7:16 pm
prema ovom kalendaru, ona bi trebala do dobije menstruaciju za 4 dana. Ako je dobije, nisam postao tata, ili?
http://www.mef.hr/if/alati/racunala/skr ... oncep.html
http://www.mef.hr/if/alati/racunala/skr ... oncep.html
-
- Stalni član