Da li ce zatrudniti?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

spamer85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 08, 2008 3:05 am

Da li ce zatrudniti?

Post od spamer85 »

Nasao sam novu djevojku i veceras smo imali sex. Ona je prilicno neiskusna, ali nije joj bio prvi put. Imali smo mali peting i onda sam ja krenuo da prodirem. Tesko je islo i jako je boljelo. Moj penis je bio na samom ulazu kada sam ja nekontrolisano poceo da lucim spermu i jako brzo sam odmakao svoj penis. Nisam siguran da li sam svrsio u nju, ali sam siguran da sam svrsio po njenoj vagini.

Prvi put mi se ovo desilo i nemam pojma sta da radim... Da li ce zatrudniti? Razmisljao sam o tableticama koje svi spominju, ali ne znam sta da trazim uopste sutra u apoteci...

Molim za pomoc.
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tinna25 »

Mislim da nemas razloga za brigu jer sperma nije dosla do cerviksa...
Nem pojma:-)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 11, 2008 11:45 am

Post od Nem pojma:-) »

Tako je, ne moras da brines, ne moze se tek tako zatrudneti, meni se to dosta puta desavalo.
spamer85
Novi član
Novi član

hvala

Post od spamer85 »

Ako je tako, idem se dobro proveseliti :D

Ni ja nemam bas mnogo iskustva u seksu i do sada sam koristio zastitu, pa ne znam sta da mislim u ovakvim situacijama.

Znaci trebam biti bas "duboko" unutra da bih se moglo nesto ocekivati?
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

S obzirom da nije doslo do ejakulacije unutar vagine(ili ti nisi siguran) skoro da ne postoji mogućnost od neželjene trudnoće!
Ipak treba imati na umu da i u pre-ejakulatu (koji se nekada pojavljuje u toku odnosa) ima spermatozoida i da je u takvim situacijama trudnoća moguća bez obzira što se ejakuliralo van vagine; to nije čest slučaj ali i takvu opciju treba imati u vidu pa bi trebalo koristiti kodnome ne samo zbog ne željene trudnoće već i zbog zaštite od HIV-a i ostalih polno prenosivih infekcija.

posto kazes da nisi siguran da li si ejakulirao u njoj ili nisi ,na tvom mestu se ne bih bas opustala!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
spamer85
Novi član
Novi član

Post od spamer85 »

evo ovako je to izgledalo...

Slika

znaci ja nisam siguran da li je nesto uslo unutra. Molim vas recite mi sta da radim. Da li da cekam ili da odmah idem do ginekologa.
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Idite kod ginekologa, ako je uslo unutra i ako su njoj plodni dani postoji sansa da ostane u drugom stanju.
Doktora pitajte za pilule
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

Gala06 napisao:Idite kod ginekologa, ako je uslo unutra i ako su njoj plodni dani postoji sansa da ostane u drugom stanju.
Doktora pitajte za pilule
slazem se sa galom,pilula "za dan posle" moze se upotrebiti najkasnije 72 sata posle odnosa,znaci,imate vremena jos uvek...

jos nesto,malo je neozbiljno od ostalih koji su mu savetovali da se opusti i ne brine!!!ipak je rekao da nije siguran da li je ejakulirao u njoj,da nije puno iskusan i ostalo....
spamer85
Novi član
Novi član

Post od spamer85 »

Imala je mecu 15 ili 16 novembra, da li mi mozete reci u kom je sad razdoblju?
Korisnikov avatar
Student_oligofrenolog
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 30, 2008 7:16 pm

Post od Student_oligofrenolog »

To zavisi od toga na koiko dana dobija menstruaciju, tj. koliko joj traje ciklus, to je individualno.
Whenever you say "retard" someone with disabilities hurts.
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

Ma nek ode devojka kod ginekologa da joj prepise postinor i gotov problem. Samo mora obavezno na kontrolu ako odluci to da koristi.
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm

Post od Tinna25 »

Kako si slikovito objasnio male su sanse...mada nikada se nezna. Ako joj je ciklus na 28dc onda su joj plodni otprilike bili 1.2.3. decembra...ali to je individualno zaista, mozda joj i zakasni ovulacija, porani, pitj je ona najbolje zna svoje telo.
spamer85
Novi član
Novi član

Post od spamer85 »

prema ovom kalendaru, ona bi trebala do dobije menstruaciju za 4 dana. Ako je dobije, nisam postao tata, ili?

http://www.mef.hr/if/alati/racunala/skr ... oncep.html
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

ma,da,samo ti cekaj jos cetiri dana da vidis da li ces da postanes tata ili ne!!!! :roll:

lepo ti objasnjeno sta treba da radite!!!do sada ste vec trebali da odete kod ginekologa!!!
spamer85
Novi član
Novi član

Post od spamer85 »

Pricao sam sa njom i ona kaze da cemo sacekati 8 dana njenu menstruaciju. Kaze da ne brigam, da misli da je sve OK...
Odgovori