Zasto kasni?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Zasto kasni?
Pre par dana sam izasla iz bolnice, imala sam urinalnu infekciju i sepsu. 10 dana sam provela u bolnici, na antibioticima sam sve ukupno bila 14 dana, pri tom sam promenila nacin ishrane i ostavila cigarete. Sada mi kasni menstruacija, poslednja je bila 18.02. Ciklus mi je prilicno uredan, obicno traje 28 dana. Da li nesto od ovoga moze da bude uzrok zakasnjenju ili da pocnem da brinem?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 28, 2013 6:18 pm
Re: Zasto kasni?
imamo isti problem
...poslednji put sam dobila 19.02, inace do sad sam imala redovan ciklus (30dana). Bila sam na antibioticima 14 dana zbog upale pluka..sad mi kasni, neznam u cemu je problem ??

Сепса и упала плућа су веома тешке болести. Нормално је да изазову поремећај рада организма.
Cao, imam problem sa ciklusom. Zadnji put sam imala 22.02. test za trudnocu je negativan, imam bolove u donjem delu stomaka skoro dve nedelje ali i dalje nisam dobila. Imam ciste na jajnicima ali mi one ne stvaraju probleme sto se ciklusa tice, dobijam na vreme. Pomagajte!
Вероватно си добила упалу јајника. Треба да седиш на нечему топлом (електрично јастуче и сл.), сваки дан два пута по пола сата али да после тога не идеш на хладноћу. Када почне менструација мораш да престанеш са грејањем јер се крвни судови шире, па може да буде обилнија него што је пожељно.Mmim993 napisao:Cao, imam problem sa ciklusom. Zadnji put sam imala 22.02. test za trudnocu je negativan, imam bolove u donjem delu stomaka skoro dve nedelje ali i dalje nisam dobila. Imam ciste na jajnicima ali mi one ne stvaraju probleme sto se ciklusa tice, dobijam na vreme. Pomagajte!