Molim vas, ako je moguce, odgovor sto pre. Ovo leto mi je bilo burno, prvo sam bila na moru, pa u Parizu, pa opet na moru... imala sam sexualne odnose, no uvek sa zastitom! Nije doslo ni do pucanja, niti icega slicnog... sada mi kasni 8 dana... sta se desava... radila sam test na trudnocu i negativan je...
Unapred hvala za odgovor!
Imam 20 godina
zasto kasni... :(
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne mogu ti reci sta se desava...ali mogu da ti kazem da ne panicis unapred...
Ako si uvek koristila zastitu sanse da si trudna skoro i da nema. Moze biti hiljadu razloga za kasnjenje menstruacije.. nisi napisala da li su ti inace redovne ili ne? meni se recimo desilo da mi neki mesec skroz preskoci,a posle su mi utvrdili da je to sve bilo zbog policisticnih jajnika
Poenta moje price je da ne tripujes da si trudna,vec da lepo odes kod ginekologa da utvrdi uzrok kasnjenja...veruj mi da ti je bolje tako nego da se sad sekiras bez potrebe
znam to jer sam ja tako isto tripovala bez razloga
Ako si uvek koristila zastitu sanse da si trudna skoro i da nema. Moze biti hiljadu razloga za kasnjenje menstruacije.. nisi napisala da li su ti inace redovne ili ne? meni se recimo desilo da mi neki mesec skroz preskoci,a posle su mi utvrdili da je to sve bilo zbog policisticnih jajnika

Poenta moje price je da ne tripujes da si trudna,vec da lepo odes kod ginekologa da utvrdi uzrok kasnjenja...veruj mi da ti je bolje tako nego da se sad sekiras bez potrebe

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pa evo i moja drugarica je skoro imala isti problem...jedan mesec joj preskocilo,a jos nije koristila kondom...totalno se istraumirala..ali dobila je:)
Kondom je prilicno pouzdan ukoliko ne pukne...i sama sam ga godinama koristila i sve je uvek bilo ok...
u svakom slucaju idi kod lekara,jer mozda imas neki drugi ginekoloski problem zbog koga ti sad kasni
pozdrav
Kondom je prilicno pouzdan ukoliko ne pukne...i sama sam ga godinama koristila i sve je uvek bilo ok...
u svakom slucaju idi kod lekara,jer mozda imas neki drugi ginekoloski problem zbog koga ti sad kasni

pozdrav