Zasto N.Front naplacuje laparoskopiju,a Visegradska ne???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
RAYEN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 04, 2008 11:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Zasto N.Front naplacuje laparoskopiju,a Visegradska ne???

Post od RAYEN »

Molim Vas,pomozite da se odlucim.Radila sam HSG i preporuceno mi je da uradim laparoskopiju.
Saznala sam da se u N.Frontu naplacuje "trichavih" 25000 din,nazvala sam Visegradsku i saznala da se radi na uput,besplatno. :-?
Ako mozete da mi kazete neka svoja iskustva iz ovih bolnica?
Ne daje mi se bas toliki novac bespotrebno,ako su uslovi isti.
maxmax
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 2:38 pm

Post od maxmax »

Ja nisam imala predstavu da se to toliko plaća i to na uput!Katastrofa a onamo svi apeluju na porast nataliteta!!!!Kako da ne?!?!

Izvini,sad možemo lepo da pričamo,reci ti meni gde si radila HSG,ja treba da ga radim u frontu ali znam sigurno da se to u frontu ne plaća sa uputom,za laparskopiju sam proverila,participacija jeste 20.000 i još oni nalazi biće taaaaaman 25 hiljadarki,nego lepo ti da uradiš laparaskopiju tamo gde si radila i HSG.I druga stvar,da li ti je to neophodno,zašto ti se preporučuje?Ja imala dve operacije pa nisam to radila tu lap..... a i za HSG doktorka kaže da možda nije neophodno,znaću u ponedeljak.
Pozdrav
RAYEN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 04, 2008 11:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od RAYEN »

Pa dobro da krenem od pocetka...
HSG sam radila u visegradskoj 2006 god i preporuceno mi je da ako ne dodje do trudnoce za 6 meseci,uradim laparoskopiju...
Pa posto do trudnoce nije doslo do daaanaaas :cry: vreme mi je da uradim...
I htela sam ja da radim i to u visegradskoj,ali Dr.DJurovic vise ne radi tamo,a cula sam za njega da je dobar doktor.Zaboravih da spomenem da imam policisticne jajnike i neredovne cikluse.
Tako da cu po svoj prilici uraditi u visegradskoj kod bilo kog doktora.
A dobro je sto ces HSG raditi u frontu,jer tamo rade sa anestezijom,a u visegr.bez :roll: .

SRECNO!
Odgovori