Zastita sa Diane 35

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
milosh87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 15, 2012 8:22 pm

Zastita sa Diane 35

Post od milosh87 »

Devojka koristi Diane 35 kao kontracepciju. Interesuje me da li smem da ejakuliram u devojku a da pri tom budemo sigurni da nece zatrudneti ??? heeeelp meeee
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Zastita sa Diane 35

Post od Zli doktor »

milosh87 napisao:Devojka koristi Diane 35 kao kontracepciju. Interesuje me da li smem da ejakuliram u devojku a da pri tom budemo sigurni da nece zatrudneti ??? heeeelp meeee
A da se obratite nekom u podforumu "psihijatrija"? Možda će imati razumevanja za vaš problem?
AndreaMayson18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 16, 2012 1:13 pm

Re: Zastita sa Diane 35

Post od AndreaMayson18 »

"Smatram da ovakvo pitanje i ne bi trebalo da postoji s'obzirom na sirok izbor edukacije koji nam je danas omogucen na vise nacina, a koji ima veze sa seksualnim odnosima, te me cudi kako kako ste ga Vi postavili. Uglavnom, ono sto je trebalo odavno da naucite jeste da je seksualni odnos jedino siguran ukoliko koristite kondome ( ni pilule nisu na odmet) i da nikada ne treba da Vam padne na pamet da ejakulirate u svog partnera ukoliko vec niste doneli odluku da isti zatrudni ili dobije neku polno prenosivu bolest ( za koju ne kazem da imate ali opste je poznato da za vecinu njih nekih prvih simptoma i nema, tako da sto rizikovatI?)/
Odgovori