Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Zanima me Vase iskustvo sa testovima za trudnocu.Kasni mi osam dana,uradila sam test(baby rapid) i bio je pozitivan,i to za 10 sec dve jasne crte.Koliko mogu biti sigurna da sam stvarno trudna,ja naime primetim nake promene:ogromne grudi(mada slicno je i pred ciklus),spava mi se,umorna sam cesto me sece stomak itd.Kakva sa Vasa iskustva.Hvala.
Bebi rapid je jako pouzdan. Upotrebila sam ga jer mi je samo 4 dana kasnio ciklus i desilo se slicno kao i tebi 5 sekundi za 2 crte. Ipak, poseti ginekologa.
Ja sam radila test u vreme ocekivane menstruacije i pokazao je negativan rezultat. Pa onda kao i ti nedelju dana posle i odmah je pokazao dve crtice. Moja crtica sad puze po podu.
Kod mene su jedini simptom trudnoce u prvih mesec i po dana bile ogromne grudi.
Mislim da je veca verovatnoca da ako je test negativan mozes ipak biti trudna, nego da ako je pokazao pozitivan rezultat to nije tacno!
Baby rapid je navodno jedan od najpouzdanijih testova na trudnocu,meni je svaki put kad sam ga koristila pokazao tacno onako kako jeste.
Cestitam na trudnoci,nadam se da je zeljena!
Taj test je jako dobar ja sam ga koristila ako je pokazao dvije crte onda si sigurno trudna,nikad nisam cula da je nekom taj test bio pozitivan a da nije bilo trudnoce.Srecno
E pa onda mi je bas drago i od srca ti zelim jednu lepu trudnocu.Nadam se da ces nam se javiti sa lepim vestima posle odlaska ginekologu jer prvo sto sada treba da uradis jeste da odes ginekologu da ti sve to lepo potvrdi.
Sve najbolje!