Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Da li bi neko mogao da mi odgovori- koja je adekvatna zamena za Triagyl tablete (vise se ne proizvode), a da nije ATRIKAN, od njega mi je katastrofa muka, prestala sam sa terapijom posle trece (a ima ih ukupno !Dijagnoza mi je- colpitis/ CIN I, Papa IIIa grupa, sekret III grupa.
Hvala!
znam da se ne proizvode, ali mogu se jos ponegde kupiti. ja sam skoro nasla u jednoj apoteci na dorcolu-apoteka je malo zavucena, nalazi se u stambenim zgradama blizu Maxi-ja (bivsi veliki C-market). tesko je objasniti, jer je bas zavucena, ali zgrada je otprilike u kvadratu izmedju dubrovacke ulice, ul. visokog st., ul. cara urosa i maxi-ja. prosvrljaj malo po parkicima izmedju tih zgrada, tu se nalaze dve apoteke, u jednoj imaju te tablete (verovatno bas zato sto su tako zabaceni). rok trajanja im je bio 2009.