ZALEDJIVANJE RANICE NA GRLICU???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 28, 2008 3:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ZALEDJIVANJE RANICE NA GRLICU???
MOLIM VAS DA MI NEKO ODGOVORI KO IMA ISKUSTVO,O ZALEDJIVANJU I SPALJIVANJU RANICE NA GRLICU?KOLIKO TRAJE OPORAVAK?DA LI JE BOLNO?HVALA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 5:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
e vidis, ja sam radila spaljivanje ranice na grlicu u narodnom frontu, medjutim, meni su prvo uradili biopsiju, pa odmah potom spaljivanje, bez anestezije, ni slucajno na to da pristanes. ne znam da li me je strahovito bolelo jer je prvo uradjena biopsija ili zato sto je radjeno bez lokalne anestezije, jedino znam da me front vise nece videti za isti problem. doradu ranice, tj. ponovno spaljivanje posle 2 meseca, jer naravno nisu odradili kako treba, radila sam privatno i to bez lokalne anestezije sa dobrim novim aparatom koji se koristi za to. i nista osetila nisam. cula sam tek kasnije da sam trebala sama da trazim anesteziju i da platim, sto ja nisam znala, nisam se dovoljno raspitala i zato prosla u frontu ko bos po trnju.sad je sve ok ranice vise nema.
Ovako , meni je takodje radjena biopsija pa spaljivanje i to sve pod lokalnom anestezijom . Biopsiju nisam ni osetila ali je zato spaljivanje bilo jako bolno.Medjutim ne traje dugo tako da ako treba to da uradite ne oklevaj te vec to resite sto pre jer ipak je vase zdravlje na prvom mestu.Za zaledjivanje sam cula da uopste ne boli.
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
Radila sam to i ranica mi se vratila posle nekoliko meseci.
Da sam znala da ce tako da bude ne bih nikada ni otisla. Da ne pricam o tome da sam tretman platila 250 evra pre dve godine.
Na kraju mi je ranica zarasla kada sam pila "megamin".
Lekar mi je rekao da sam ranicu dobila od kontraceptivnih pilula, koje sam pila u prethodne tri godine. Ne znam da li je to tacno, ali ja odsad uvek probleme probam da resim prirodnim preparatima.
Da sam znala da ce tako da bude ne bih nikada ni otisla. Da ne pricam o tome da sam tretman platila 250 evra pre dve godine.
Na kraju mi je ranica zarasla kada sam pila "megamin".
Lekar mi je rekao da sam ranicu dobila od kontraceptivnih pilula, koje sam pila u prethodne tri godine. Ne znam da li je to tacno, ali ja odsad uvek probleme probam da resim prirodnim preparatima.
Zbog mozaika na grlicu, moj doktor mi je rekao da moram da uradim krioterapiju. Doktor je trenutno ne dostupan, pa zato molim za odgovor ovim putem ako neko ima iskustva. Intersuje me "oporavak" nakon krioterapije, tj. posto idem na godisnji odmor par dana nakon krioterapije, da li je kupanje i suncanje zabranjeno, i isto tako seksualni odnos.
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
Gloria,
pila sam BIOFARM-ov "Megamin", osim toga sam pila i kapsule "Imunarc". To je dosta skupo. Odnosno MEGAMIN je oko 25 evra. Teglica traje oko nedelju dana ili malo duze. Prodaje se u BIOFARM-u na N. BGD ili u Rakovici.
Mozes da probas i caj koji ima da se kupi u apoteci JOsif Pancic, a koji je na bazi nevena. Zove se "Kalendule", sto znaci neven.
pila sam BIOFARM-ov "Megamin", osim toga sam pila i kapsule "Imunarc". To je dosta skupo. Odnosno MEGAMIN je oko 25 evra. Teglica traje oko nedelju dana ili malo duze. Prodaje se u BIOFARM-u na N. BGD ili u Rakovici.
Mozes da probas i caj koji ima da se kupi u apoteci JOsif Pancic, a koji je na bazi nevena. Zove se "Kalendule", sto znaci neven.