Zabrinuta...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 03, 2006 4:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zabrinuta...
Drage moje, kao sto sam vec pisala, 22.marta sam imala spontani, posle cega mi je tog istog dana uradjena kiretaza. Sve je proslo u najboljem redu sto se intervencije tice, posle cega sam uzimala prepisane lekove (antibiotike i metylergometrin), bila na svim potrebnim kontrolama i pregledima (ultra zvuk,papa test, testovi na viruse,kolposkopija, itd.),sve u svemu,doktorka mi je rekla da je sa medicinske tacke gledista samnom sve uredu, da se spontani pobacaji cesto desavaju, da ne treba da brinem i da dodjem na sledecu kontrolu za tri meseca. Rekla je da cu sledecu menstruaciju dobiti za cetiri do sest nedelja, sto se i desilo posle 37 dana i bila je uobicajena. Medjutim, trebala sam dobiti sledecu menstruaciju oko 26.maja, a to se nije desilo i jos uvek je nisam dobila,iako je danas 37.dan od prethodne, niti ima bilo kakvih nagovestaja da cu je dobiti (oduvek sam imala jako izrazen PMS, od koga sada nema ni traga,ni glasa). Zanima me treba li da se brinem,da cekam ili da posetim lekara, ili je to mozda neka "normalna"reakcija organizma na "hormonska talasanja" koja sam ipak imala, s obzirom na trudnocu,spontani i sve sto ide uz to? Trudnoca je iskljucena, uradila sam test koji je bio negativan,sto je nadam se zaista tako, jer ne preporucuju trudnocu bar 3 meseca posle pobacaja...Uglavnom, zabrinuta sam i volela bih da cujem vasa misljenja, strucni savet i eventualno slicna iskustva. Napominjem da imam 32 godine, menstruacije su mi uvek bile redovne, nisam bolovala od bilo kakvih gin. oboljenja, a ovo mi je bila prva trudnoca... Hvala unapred!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 03, 2006 4:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala na tako brzom odgovoru! Razmisljam i ja da ipak posetim ginekologa, ali ne bih da budem panicar i hipohondar, ipak sam pre nepuna dva meseca uradila sve moguce preglede,racunam da ne moze biti nista "strasno" , da je mozda poremecena hormonska ravnoteza i da ce se to vratiti u normalu?! Znam da ce se svaki lekar zgroziti od ovog mog laickog "pametovanja", ali cete razumeti da bih izbegla svaki suvisni pregled posle svega sto mi se desilo, a sto nije bilo lako podneti ni fizicki,ni psihicki. Ne bih ni da pijem kojekakve hormonske tablete za izazivanje menstruacije,ako bas nije neophodno. Sacekacu jos koji dan, pa ako se ne pojavi,nema mi druge, nego opet kod lekara !