zabrinuta

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ruza.kiza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 03, 2010 2:34 pm

zabrinuta

Post od ruza.kiza »

molim vas da mi pomognete,imala sam odnose i u toku odnosa sam prokrvarila.To je trajalo par sati i onda je proslo.Da li je to strasno?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: zabrinuta

Post od tamaraft »

Da li ste otishli na pregled posle krvarenja?
Da li ste pre tog odnosa u skorije vreme bili kod ginekologa, da li je sve ok sa nalazima, nemate neku ranicu? Infekciju? Cistu?

Kakvo krvarenje, obilno, tachkasto, crveno, tamno, svetlo creno?
Da li je odnos bio grublji, da li vas ej partner tokom odnosa povredio?
Da li ste pre odnosa dugo bili seksualno pasivni? Da li imate problema tokom odnosa generalno?

Ako se ovako neshto ponovi obavezno kod ginekologa da se utvrdi shta je razlog pojave krvarenja posle odnosa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ruza.kiza
Novi član
Novi član

Post od ruza.kiza »

prva 3 sata je bila cista krv,a posle kao pred kraj.Traalo je 2 dana,nije bio grublji odnos,ali cu posetiti sigurno ginekologa.
Vanjina mama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vanjina mama »

Ukoliko je odnos bio u vreme ovulacije, vrlo je verovatno da krvarenje potiče od toga.
U svakom slučaju, morate kod lekara.
ruza.kiza
Novi član
Novi član

Post od ruza.kiza »

imala sam ciklus,a to mi se desilo 4 dana posle ciklusa,idem sutra kod ginekologa ali se bas plasim sta ce mi reci,bojim se da nije nesto strasno?
Odgovori