molim vas moze te li mi vi objasniti kako tj:vodene tiste mogu puknuti i dali su bolne.Imali neko prirodno srestvo sto moze rijesiti to bez problema.
unapred zahvalna Zlata
zabrinuta( u nadi do odgovora)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 12:00 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 27, 2007 10:38 pm
Draga Zlato jako bih ti voljela objasniti kako pucaju vodene ciste ali to je individualno.Nekima pucaju same od sebe,mojoj rodjaki je ginekolog pritiskao stomak da joj pukne,kod mene je izgleda pukla u toku odnosa a neki dan sam procitala da je jedna djevojka pila Macinu travu caj i posle nekoliko dana da su pukle.Ja nisam ni znala da ih imam jer mi je gisa utvrdio prilikom redovnog ginekoloskog pregleda,znaci da me nije boljelo nista,a nisam sigurna,ali mislim da one ne bi trebale prouzrokovati bilo kakavu bol.One obicno prolaze kao i sto su dosle.Znaci opusti se i uzivaj jer vodene ciste,KOLIKO SAM JA UPUCENA,nisu opasne.
-
- Novi član
sandra 1980 napisao:Draga Zlato jako bih ti voljela objasniti kako pucaju vodene ciste ali to je individualno.Nekima pucaju same od sebe,mojoj rodjaki je ginekolog pritiskao stomak da joj pukne,kod mene je izgleda pukla u toku odnosa a neki dan sam procitala da je jedna djevojka pila Macinu travu caj i posle nekoliko dana da su pukle.Ja nisam ni znala da ih imam jer mi je gisa utvrdio prilikom redovnog ginekoloskog pregleda,znaci da me nije boljelo nista,a nisam sigurna,ali mislim da one ne bi trebale prouzrokovati bilo kakavu bol.One obicno prolaze kao i sto su dosle.Znaci opusti se i uzivaj jer vodene ciste,KOLIKO SAM JA UPUCENA,nisu opasne.
hvala na savjetu draga prijateljice sto ste priustili malo vremena i za mene,i ja se nadam da bi trebalo tako da bude i kod mene,ali prije 4 dana sam imala jak bol u prijedjelu slijepog crijeva da su me pripremili (nisu mi dali 2 dana da jedem ni da pijem dok nisu otkrili da se radi o cistama,tj:desna je mala a lijeva je veca i veca.pa sam zabrinuta oko toga .
pozdrav Zlata
-
- Novi član