Zabrinut!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Milos S
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 02, 2009 12:27 pm

Zabrinut!

Post od Milos S »

Evo ovako,do sada sam spavao sa devojkom desetak puta,i stalno smo koristili kondome,uvek sam gledao posle odnosa da li je mozda pukao kondom,nikada nije.Poslednji put smo spavali pre 5 dana.Nju je par dana boleo stomak,donja desna strana,kao da je slepo crevo,ali nije imala povisene leukocite.Bila je i na ultrazvuku,i tamo su joj rekli da treba uskoro da dobije menstruaciju.Bila je kod ginekologa za svaki slucaj,i on joj rekao da ima blagu upalu grlica materice.Imala je blago povisenu temperaturu.Medjutim,ona se sad tripuje da nije mozda trudna.Ovih dana treba da dobije,nema mucnine,jede normalno kao i pre,nema nekih znakova trudnoce.
Kolika je mogucnost za to,mislim na ultrazvuku su joj rekli da treba uskoro da dobije,a ginekolog nije nista primetio,i koristili smo kondome tokom odnosa?
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Tripovanje je sastavni deo zenske psihe kada je trudnoca u pitanju. Od svega ovoga sta si naveo sansa da je trudna je gotovo nikakva. Nemoj se cuditi ako joj meca ipak zakasni, to moze i da se desi na psihickoj bazi a i ako ima neku upalu. Ipak mislim da nema zaista nikakvog pravog razloga za brigu....
Odgovori