Yaz tablete, pomoc!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ancika999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2012 11:18 pm

Yaz tablete, pomoc!

Post od ancika999 »

Imam 19 godina ,pila sam Yaz pre 8 meseci, oko godinu dana ,i napravila sam pauzu. Sada sam ponovo pocela da pijem Yaz, popila sam prvu kutiju , i menstruacija mi je pocela kad je trebalo , pocela sam drugu kutiju, evo vec sam popila 3 roze tabletu i dalje imam mensturaciju , moze li neko da mi pomogne ?
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Yaz tablete, pomoc!

Post od Zli doktor »

ancika999 napisao:Imam 19 godina ,pila sam Yaz pre 8 meseci, oko godinu dana ,i napravila sam pauzu. Sada sam ponovo pocela da pijem Yaz, popila sam prvu kutiju , i menstruacija mi je pocela kad je trebalo , pocela sam drugu kutiju, evo vec sam popila 3 roze tabletu i dalje imam mensturaciju , moze li neko da mi pomogne ?
Zašto pauza? Ali dobro, idemo dalje.... Pijte i dalje Yaz po šemi i ne sekirajte se ništa... Krvarenje će proći... Trenutno se organizam ponovo privikava na kontraceptive. Iz tog razloga ne treba praviti pauzu ako vam kontraceptivi trebaju. Niko od proizvođača kontraceptiva ne savetuje pravljenje pauza bez preke potrebe...
Pozz :D
ancika999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2012 11:18 pm

Post od ancika999 »

Hvala , malo mi je lakse sad :) pozz
Radmila9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 16, 2013 3:34 pm

Post od Radmila9 »

Htela bih da pitam kako da odložim menstruaciju? Tj. htela bih da dobijem pre termina, a uputstvo mi uopšte nije jasno napisano. Pijem Yaz tablete već skoro dve godine i sve je u redu do sad, nikad nisam ni pokušavala da preskočim ili pomeram termin menstruacije. Hvala unapred.
Odgovori